Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49864) blakey válasza XFishboneHUN (#49863) üzenetére


blakey
titán

egyhuzamban elmondása alapján ne nagyon használjam 3-4 órán keresztül. - van aki 10-12 órát használja és nincs semmi gondja. Ha kikapcsolod majd másnap megint be akoor a kettő között megtörténik a panel-kompenzáció, így azért csökken a beégés veszélye. 30-as körüli OLED fény mellett nem lehet gond, persze a veszély mindig ott lebeg, de van akinek az LCD-je "égett be".

Általánosságban napi használatban, kinek mi a tapasztalata az OLED-el? - ez a topik másról sem szól, olvass bele. Az OLED tulajdonosok használják, persze van aki nagyítja, hogy a logók ne hagyjanak nyomot, stb, de a mostani OLED-ek elég jól bírják a strapát. Használni kell és kész. Ha meg "görcsös típus" vagy akkor maradj LCD vonalon.

Jellemzően azok akik nem vettek OLED-et vagy épp vennének azoknál mindig a "beégés lebeg a szemük előtt", de ha normálisan be van állítva, maximum 30%-os OLED-fénnyel akkor 2 óra intenzív meccs-nézés után sem marad nyoma semmilyen logónak, feliratnak, stb. Ha pl. játék közben kimész 5-10 percre akkor bekapcsolod a képernyővédőt, a legtöbb eszköz rendelkezik ilyen lehetőséggel, tehát másris megtörted a statikus képet. Apró dolgok amik fel sem tűnnek de mégis segítenek, hogy elkerüld azt amitől annyira tartasz.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.