Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathcrow42
üzenetére

Köszi a segítséget! Szerintem egy darabig el fogok játszogatni.
Első benyomások.
Féltem, hogy túl nagy lesz a 32 coll, nem az. A Windows beállította 150% felskálázásra, abszolút tűrhető. Viszont azért például YouTubeon a gyenge felbontású felvételek elég ergyák, gondolom 720p-től már jobbak. Nem tudom van-e 4K felskálázás, hogy az 1080p videók is jól nézzenek ki. Nagyon fontos, hogy eddig nem fáj jobban a fejem tőle, mint egy IPS-től. Szerintem IPS-nél is a PPI és az ezzel összefüggő szövegélesség miatt fájt főleg a fejem, amikor fájt.
Viszont a Wow! érzés egyelőre nincs meg, mondjuk játszani még nem játszottam rajta, meg azért van még mit beállítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258