Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ezt talán nem vetted észre...:"
Észrevettem azt gépeltem a válasz után ami több időt kért:
valóban támogatja-e a 24Hz videólejátszást?
Ez majdnem értelmetlen kérdés is, mert a TV mozgásmegjelenítői kadenciahelyességet kérdezed, angol tv review-ban ez a "judder". 23.976p filmfelvételek. Monitornál nem is tesztelik ezt.
A monitor vagy Sync-ben van a VGA-val vagy fix 240Hz. Ha a 24p-re nézünk rá akkor a fix 240Hz egész töbszöröse, 10x van meg benne. ha a valós 23.976-al osztod akkor nem lesz egész többszörös, de a TV-k is kadencia helyesek a 60-120-144hz-el.
Így ez is az lesz főleg fix 240Hz-en.ha most választál - és már tudod amit tudsz (gyártási minőség, kpminőség, 4K játékra) ue. a típust vennéd vagy inkább mást?
Számomra tökéletes a minőség, 3th Genes QD panel és a megszokott jó fajta Philips mozgásmegjelenítés, eleve OLED esetén "mondhatni" tökéletes, nincs jobb gyakorlatilag. Elméletileg pedig nincs tökéletes szint (mindig lesz késés)
Jó a talp is, nincs keret elállás sem.
1db piros subpixel üzemképtelen a jobb felső saroknál, nem zavaró, nem feltünő.MSI MAG 322UP QD-OLED E16:
Itt nem értem a 165Hz-et. Ha megkapta a 2.5-3th Genes QD-OLED-et amit a subpixel elhelyezés javítással reklámoz nem tudom megérteni a kiherélt 165Hz-es elektronika meglétét szemben a Panel 240Hz képességével.Judder free lesz az is hiszen nem látsz képtörést, és az OLED miatt nincs visszamaradt szellemkép hiszen szinte azonnali az RGB váltása. Persze elméletileg van judder mert a 165/24 nem egész számú többszörös
Ha nem ezt a monitort vettem volna akkor a Gigabyte 32 UP variáns érdekelt volna a valós DP 2.1 bemenete miatt, ugyanakkor az is "csak" 240Hz így nem kell a 2.1 megléte, DSC ide vagy oda.
4K 360Hz lenne az igazi DP 2.1-en de olyan nem létezik.270k-ért nincs jobb 4K monitor a piacon.
Amivel pedig a Philips esetén nem találkoztam még de a Samsung G6-nál igen az, a pillanatnyi black screen. Amikor a DP jel eltűnik fél másodpercre. Itt még 3 nap alatt nem volt ilyen. Mindig volt jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- FragPunk teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258