Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
** Az 1440p OLED kijelzőkön csúnyák a betűk? **
Alapvetően mondhatjuk, hogy igen. A WOLED megoldásokon leginkább, de a QD-OLED sem teljesen mentes ettől (bár a 3. és 4. generációs modelleken már egészen korrekt a megjelenítés). A Windowsban használt Cleartype nem erre a pixelelrendezésre lett megalkotva, így a betűk szélei nem simák, akár még egyfajta lilás aura is megjelenhet körülöttük, ami bizony zavarja a szépérzéket, fárasztja a szemet, akár fejfájást is okozhat arra érzékenyeknél. Ha tehát nem vagyunk elégedettek a betűk kinézetével, próbáljuk ki bátran a MacType nevű programot, illetve hozzá javasolt a SoftGrayNoHinting vagy a DeepGreyNoHinting preset használata (ez utóbbiakat külön kell letöltenünk, a programban lévő sok-sok preset között nem fogjuk őket megtalálni). Így már sokkal szebb betűket kapunk, ez a kis hiba gyakorlatilag elfelejthető!
Én ezt alkalmaztam (SoftGrayNoHinting) és tökéletes lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258