- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Hát én 29 vagyok, Delphi programozással meg azóta foglalkozom, hogy kijött az első Delphi. Na jó egy kis túlzással. Ezzel két dologra szeretnék rávilágítani: 1. A Borland vizsgák árai valóban borsosak és sajnos némely munkaadó még mindig azt nézi, hogy kinek milyen papírja van és nem azt, hogy ki milyen projektekben vett részt és mennyi a valós tudása (lásd: felsőfokú nyelvvizsgát leteszi valaki, de nem tud folyékonyan beszélni az adott nyelven). 2. Ha valóban meg akar valaki tanulni egy programnyelvet és előtte már szerzett alapokat, akkor egy hónap alatt elsdajátíthatja. Nem mondom, hogy túl könnyű lesz, de egyes dolgokért az életben meg kell izzadni, mert senkinek nem repül a kész falat a szájába.
Persze úgy nehezen megy, hogy valaki 18 óráig nyom egy játékot egyfolytában (kedvenc fórumomon a PCDOME - on mondta egy gyerek, hogy ő 18 óráig nyomott egy missiont az Operation Flashpointban). Bár erről már kifejtettem a véleményemet, de hadd álljon itt még egyszer, hogy kifejezetten ellenszenves az, amikor kijön egy játék, de a 12 éves gyerkőc már másnapra ''lenyomja''. Nálam egy FPS eltart legalább egy hónapig, néha tovább, ezért mindig fáziskésésben vagyok. :DD
Aktív témák
- Mini-ITX
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest