Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Hát én 29 vagyok, Delphi programozással meg azóta foglalkozom, hogy kijött az első Delphi. Na jó egy kis túlzással. Ezzel két dologra szeretnék rávilágítani: 1. A Borland vizsgák árai valóban borsosak és sajnos némely munkaadó még mindig azt nézi, hogy kinek milyen papírja van és nem azt, hogy ki milyen projektekben vett részt és mennyi a valós tudása (lásd: felsőfokú nyelvvizsgát leteszi valaki, de nem tud folyékonyan beszélni az adott nyelven). 2. Ha valóban meg akar valaki tanulni egy programnyelvet és előtte már szerzett alapokat, akkor egy hónap alatt elsdajátíthatja. Nem mondom, hogy túl könnyű lesz, de egyes dolgokért az életben meg kell izzadni, mert senkinek nem repül a kész falat a szájába.
    Persze úgy nehezen megy, hogy valaki 18 óráig nyom egy játékot egyfolytában (kedvenc fórumomon a PCDOME - on mondta egy gyerek, hogy ő 18 óráig nyomott egy missiont az Operation Flashpointban). Bár erről már kifejtettem a véleményemet, de hadd álljon itt még egyszer, hogy kifejezetten ellenszenves az, amikor kijön egy játék, de a 12 éves gyerkőc már másnapra ''lenyomja''. Nálam egy FPS eltart legalább egy hónapig, néha tovább, ezért mindig fáziskésésben vagyok. :DD

Aktív témák