Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.ki
aktív tag
Na itt egy jó kis játék. Ugyan ez nem egy régi darab, de nagyon jól el lehet vele szórakozni. Persze ingyenes játék (sufnitákolmány). Ja és az 1.0 verziót szedjétek le, mert az biztosan jól működik:[link]
[Szerkesztve] -
juhi49
csendes tag
KI tudná elküldeni a Monkey Island 2 végigjátszását?
A The Curse of Monkey Islan 3 és a Escape of the Monkey Island 4 letöltési helye is érdekelne.
Köszi
Juhi49 -
mr.ki
aktív tag
Anno még NES-en (sárga kazis Nintendo) volt egy tankos játék, melyben egy sast (bázist) kellett védeni az ellenséges tankoktól egyedül v. barát segítségével. Különböző bonuszok jönnek időnként benne:
(csillag: eggyel agasabb szintű lesz a tankunk
pisztoly: egyből a legbrutkóbb fejlettségű tankunk lesz
hajó: vízenjárás
sisak:sérthetetlenség
ásó: bázist páncéllal borítja)
Nem tudná valaki, honnan lehet leszedni, már majdnem mindenhol kerestem. -
Chieftec
őstag
Már rájöttem.

-
Chieftec
őstag
Köszi, akkor a server kilőve.
Esetleg tudja valaki, hogy mi annak a játéknak a neve amiben egy vonnattal kell menni, és valamilyen állat ül rajta. Néha hiba van a sineken, ilyenkor leugrik és asszem egy ásóval kijavítja, olyasmire is emléksze, hogy mézet önöttek a vagonba. A másik az úgy kezdődik, hogy le van zuhanva egy repülőgép, az első pályán házakon kell mászkálni, a harmadikon meg asszem erdőbe. Ha valakinek megvan az szóljon légyszi, nagyon kéne. -
Főleg PC:
Bővebben: link
C64:
De itt szinte minden linket megtalálsz összegyűjtve:
Bővebben: link -
Chieftec
őstag
Hello!
Találtam már egy ilyen topicot a fárdat gőzbe de sajnos az behalt pár hsz. után. Remélem ez nem fog. Én pár napja kezdetem el gyűjtögetni ezeket a játékokat és már van jópár db. Sok olyan van amivel régebben játszottam és szerencsére most megtaláltam őket. Sok van viszont aminek a nevére sem emlékszek már. Segíthetnénk egymásnak megtalálni ezeket a régi gameket. Ha kell valami akkor szóljatok nyugodtan megpróbálom megszerezni, az ''adatbázis'' is folyamatosan bővül. Mivel ezek free softwarek ezért ugye szabadon terjeszthetők. Tehát ha van rá igény akkor ha elkötlöztünk csinálnék egy FTP servert, amire mindenki be tudna lépni és fel tölthetné új szerzeményet, vagy éppen le is szedhtené ami kell. Természetesen jöhet akármi C64, DOS stb. Ebből én sajnos csak az utóbbit ismerem ugyanis én már egy Pentium II es géppel kezdtem, de biztos lesznek itt olyan akik jobban otthonvannak a retro témában, tehát sztem ezzel nem lesz gond. Ha tetszik az ötlet akkor írjatok, ideiglesen persze most is mehet az FTP akár 10-24 ig!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
En 4 orat jatszottam vele Hihi 
...