- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Hello!
Találtam már egy ilyen topicot a fárdat gőzbe de sajnos az behalt pár hsz. után. Remélem ez nem fog. Én pár napja kezdetem el gyűjtögetni ezeket a játékokat és már van jópár db. Sok olyan van amivel régebben játszottam és szerencsére most megtaláltam őket. Sok van viszont aminek a nevére sem emlékszek már. Segíthetnénk egymásnak megtalálni ezeket a régi gameket. Ha kell valami akkor szóljatok nyugodtan megpróbálom megszerezni, az ''adatbázis'' is folyamatosan bővül. Mivel ezek free softwarek ezért ugye szabadon terjeszthetők. Tehát ha van rá igény akkor ha elkötlöztünk csinálnék egy FTP servert, amire mindenki be tudna lépni és fel tölthetné új szerzeményet, vagy éppen le is szedhtené ami kell. Természetesen jöhet akármi C64, DOS stb. Ebből én sajnos csak az utóbbit ismerem ugyanis én már egy Pentium II es géppel kezdtem, de biztos lesznek itt olyan akik jobban otthonvannak a retro témában, tehát sztem ezzel nem lesz gond. Ha tetszik az ötlet akkor írjatok, ideiglesen persze most is mehet az FTP akár 10-24 ig!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest