Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Bicikli kormányon minden kamera rezegni fog... főleg a magyar utakon... de amúgyis!
Ott nem igazán fogsz kapni "jó - kifogástalan" képet... én inkább fejre... sisakra... mellkaspántra rögzíteném... esetlegesen monopod... sisaknyúlvány!
A Wayteq egy SJ4000 "brandelt darab", csak míg az SJCAM logós SJ4000-nek tudjuk a belsejét a Wayteq estén nem biztos, hogy az eredeti SJ4000 belsejét kapta, vagy pl. a "másolat másolatát... az SD28-at, ami silány képminőségű"! Így én sem feltétlenül ajánlom a Wayteq-t (bár én reménykednék, hogy ha valamit már más logó alatt adnak ki, rendes magyar forgalmazó... magyar garancia... azért a jobb verziót használják... csak sokszor a haszonra mennek a gyártók/forgalmazók és nem a minőségre... így bármi lehet)
Én is inkább a SJCAM brand-es SJ4000-et ajánlom! (amúgy ha van kis pénz inkább: SJ5000 WiFi vagy Xiaomi Yi)
Az SJ4000-hez jár a gyári sok tartozék (amit a Wayteq-nál mondasz), szóval ezt az összehasonlítást nem értem... ami a Wayteq-hoz jár, az jár a SJCAM SJ4000-hez is! (persze ha nem valami csökkentett tartozékos verziót veszel! De gyárilag jár mellés a "rengeteg felfogató")
Amúgy a 220volt-os link esetén:
Elérhetőség: Minden üzletben RENDELHETŐAzaz nincs RAKTÁRON nekik... míg a megbízható helyekről (electopoint & GreyVshop.... face oldalon kuponkódok: fb.com/SJ4000HUN) pl. a brand logós SJ4000 beszerezhető hasonló áron... vagy olcsóbban... ~25-30E Ft-ért
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Attila444
aktív tag
Én a helyedben hanyagolnám a HD1000W-t, ez egy ki tudja milyen SJ4000 másolat.
Ugyanazok a tartozékok járnak mindkettőhöz elvileg, bár a linken nem látom, hogy bármit is adnának az 1000w-hez.
Amit linkeltél, annál olcsóbban megkapod a biztos eredeti, logós SJ4000-et, minden tartozékkal és normális garival...[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest