Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
A "gyerekbetegségeit leszámítva", ami amúgy minden termék első generációjában van... semmi para nincs vele! Ahogy írtad, ár/értékben a legjobb! Ennyiért, ilyet... nagyon fain!
(én ha LCD-re lennék rápörögve, akkor SJCAM SJ5000 WiFi és ott 2"-os óriást kapsz)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Surda-
őstag
Tetszenek,de elég sok rosszat olvastam róluk a topickjaikban.
A Xiaomi Yi -t nézegettem eddig,annak is vannak hibái,de talán még megugranám a fókusz állítást.
Ráadásul a 67 dodós ár nagyon csábító és lehet bizakodni,hogy nem vámolják le
Csak ugye az a fránya lcd,az eléggé hiányzik.
A korábban linkelt Lamax videoit nézve eléggé túlszaturáltak a színek, nem tetszik a képe
A Blackview Hero 1 pl nem tűnik rosznak,csak elég új,nincs sok visszajelzés róla...
Amkov kamerát használ valaki?
Ez a masszív fém ház elég szimpatikus. (bár sajnos lcd ott sincs)[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
zodo
nagyúr
és maj-viktor
Töltés végett kérdeztem azaz nem kellene naponta töltenem.
WayteQ HD1000W ezen adatlapján az alábbiakat olvastam, gondoltam rákérdezek.Átlagos felvételi idő (32GB SD kártyára) 1080p / 30 fps - kb. 240 perc vagy 720p / 60 fps - kb. 320 perc
... de időközben rájöttem hogy ez csak a felvételi idő míg az aksi kb 90 percig üzemképes.
Akkor ezt kérdést kitárgyaltuk.Plusz aksi, nyilván jó megoldás. Sajna a powerbank pl a bicajon macerás lenne de jó ötlet.
Kormányra gondoltam tenni, talán a 20-30 tempó még nem rázná szét a képet.
Sisakom nincs, nem is tervezem max mellkaspánt jöhet szóba.Viszont ha jó értem akkor akár az SJ4000 készülék is megteszi vagy a HD1000W mert nagy specifikációbeli eltérések nincsenek?
Utóbbi talán a vízálló tok és gazdagabb tartókonzolok végett lehet jobb választás. -
v.andras
újonc
Ha valakit érdekel: Debrecen, Mikepércsi úti Tescoban még volt 6 db 2015.02.04. 16:00-kor. 22,5 E-ért.Sony Hdr AS20
Egyébként teljesen elégedett vagyok vele! Kivéve, hogy nem lehet törölni PC-re csatlakoztatott cam-on keresztül a fájlokat...
Minek LCD? Okostelefon mint kijelző és vezérlő= szuper megoldás!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
22-ért ha megmondjátok melyik teszkóba van még... én megyek és veszek 2-t!
(egyet magamnak és tesztelésre (akár versus SJCAM-okkal) - egyet eladásra)Ahogy írtam SJ topikba... átlag 40E-ért van minden oldalon... (bolti garanciás ára 60E) bár már 3-4db-ot találtam 30E-ért is olx-vatera, stb.-n... de 30-ért sztem simán eladható! vagyis ahogy mondtam, ha én most sportkamerát vennék 30E-t kiadnék még érte... persze ha megkapom még valahol 1-2 elmaradt készletet teszkóba, akkor 22E-ért!
De a youtube-os videó, amit kiraktam itt:
prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_8209-8210.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=qoAvjhm1Ph4
Az tényleg eléggé meggyőző még 30E Ft-ért is szerintem!
Bár én ezt a lassítások miatt mondom, mert ugyebár ebben az SJ sorozat tagjai nem "büszkélkedhetnek"... csupán a most megjelent SJ5000 PLUS, de az meg nettó 180$ kezdőáron van, ami bruttó 60E, szóval nem "olcsó sportkam" kategória!Ám még akár 40E-t is megérne szerintem... tekintve hogy WiFi-s és Pl SJ4000 WiFi-t itthon i 40E-ért kapod meg! Mondjuk annak van LCD-je is... ennek viszont meg vannak valós fps lassításai! Szóval 40E lenne a reális ár érte szerintem itthoni piacon... mégis 60E-ért vesztegetik... mert "márkás"... SONY!
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Real_Necro
veterán
Szerintem ennyire nem hülyék, akkor mindenki a simát venné. Aztán az is lehet, hogy van egy referencia nyák, amin a plus esetében szépen minden ki van építve, a simánál meg pár alkatrésszel kevesebb...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Miért kellene máshogy? Az alap nyák ugyanaz, csak a wifis kap egy plusz modult, a sima meg nem. 2mp plusz gyártási idő a soron... Moduláris felépítés.
Szerk.:
Szét kellene már kapni egy SJ4000-et simából meg wifiből és egymás mellé rakni. Kíváncsi vagyok ott hogy oldották meg.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Inkább egy kis tű soros panellal kevesebb van szerintem benne, amin mondjuk az antenna is rajta van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest