Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
válasz elmerfudd30 #1596 üzenetére
Én Wondershare Filmora-t használok. Alap dolgokra bőven elég és van egy kimondottan akció kamera modul benne.
-
elmerfudd30
csendes tag
Sziasztok!
Milyen vágóprogit ajánlanátok? Amivel zenét is alá tudok keverni a felvett videóknak?
SJ5000Köszi előre is a válaszokat.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Akit érdekel egy gimbal és Pesten át tudja venni keressen meg privátban. (~fél áron átadom, nem használtam)
Valaki próbálta már a GoPro kocka kameráját? Van negatív tapasztalata vele kapcsolatban?Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
beci
őstag
Sziasztok.
Sjcam 5000x Elite vagy Gitup git2?
Ez utóbbiból van 3 fajta Bangoodon,mi a különbség?Árban is elég nagy köztük a különbség.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Szoles
senior tag
Mekkora az SJ6 objektívjének átmérője? Meg tudod mérni pontosan? Utána lehet keresni hozzá szűrő adaptert meg szűrőt.
Bár épp itt van egy adapter...[ Szerkesztve ]
-
Szoles
senior tag
Nem.
Nekem van a kamerámon UV szűrő, amikor nincs vízálló tokban, de csak óvszer szerepe van, hogy ne sérüljön a lencse. Próbálkoztam le-fel rakosgatni, én bizony nem láttam különbséget.
Digitális gépeknél már nincs nagy jelentősége az UV szűrőknek, filmes fényképezőknél volt inkább szerepük.Amivel tudsz esetleg játszani, az a WDR és az expozíció. Ha ba van kapcsolva a WDR és az expo-t leveszed egy vagy inkább két harmaddal, akkor szerintem szebben kezeli ezeket a helyzeteket. De érdemes ezzel kisérletezni.
Vagy egy valamilyen sötétségű ND szűrő a WDR mellé, bár ezzel még nem próbálkoztam, mert nincs ilyen szűrőm. (Persze a vízálló tokban nem lehet szűrt használni, nem fér el.)
[ Szerkesztve ]
-
Szoles
senior tag
Szerintem nincs itt semmi hiba. Ez klasszikusan ilyen szitu. Irtózatosan nagy a kontrasztkülönbség, ekkora dinamikatartományt nem tud egy átfogni egy ilyen kamera. Vagy az ég korrekt, de akkor a rekettyés lesz sötétebb, vagy a rekettyés oké, akkor viszont az ég kiég. Szerintem ezeknek középre súlyozott a fénymérésük, tehát az alapján dönt, hogy mihez igazítson, bár ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy valamennyire átlagol is.
"az ég egy fehér egybemosódott paca lesz pár másodpercig"
Fénykövetésnek hívják, minél komolyabb egy kamera, ez annál kevésbé zavaró, annál gyorsabb. Ezek ezt tudják, egy 10 milliós kamera pillanat alatt megoldja.
De ha vigasztal, akkor a gagyi akciókamerák vagy sokkal lassabban, vagy egyáltalán nem is birkóznak meg a feladattal. -
baboss
őstag
UV szűrő ?
Jobb lenne a felvétel ha vennék hozzá ? -
Danika256
aktív tag
Gearbestről mennyi idő alatt éri ide a csomag körülbelül? Biztos többen is rendeltetek már! Elvileg ha nem EU-ból rendelek, gondolom Kínából küldik..
[ Szerkesztve ]
-
Málnabeach
csendes tag
Valaki esetleg tudna mutatni, hogy milyen fényképet készít az sj6 és az sj7? Illetve, hogy honnan és melyiket lenne érdemes megrendelni.
-
baboss
őstag
Az UV szűrő mire jó ?
Van 1 olyan gondom, hogy ha árnyékos, majd napos útszakaszokon a kép színtónusa változik, elég zavaró. Milyen beállítással lehet rajta változtatni ?
Ha a kamera egy árnyékos részen van akkor az ég szép felhős, ha viszont kimegyek az árnyékból napos területre akkor az ég egy fehér egybemosódott paca lesz pár másodpercig. -
Attila444
aktív tag
Az SJ5000X Elite jó választás, memóriakártyából a Samsung bevált, soha nem volt probléma vele, abból is inkább a 32gb-os.
Autón kívülre elég a tapadókorong, vagy kirgaszthatsz mindenhova 3M-es talpakat is (attól függ milyen autó). -
baboss
őstag
válasz féldekás #1571 üzenetére
Ha motorra kel akkor feltétlen olyat keres amiben van giro. Nekem egy SJ4000 wifim volt, most vettem 1 SJ6 LEGEND amiben van giro, nagyon hasznos, és jó. A wifi is előnyt jelent, telefonról tudod vezérelni a kamerát, látod mit vesz fel ha kikapcsol rögtön látod. Nem lesz olyan gond, hogy elindítod a kamerát (Fent van a sisakon, ahol nem látod, hogy működik) majd amikor megérkeztél akkor látod, hogy menet közben valahol kikapcsolt, és nincs meg a felvétel.
"Ez miért drágább?" mert az wifi-s.
Én az SJCAM M20 at ajánlanám.
Majd a többiek ajánlanak olcsóbbat ha nem fér be a keretbe.[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Milyen sportkamerát ajánlotok a lehető legolcsóbban, ami már viszonylag jó minőségűnek számít.
Elsősorban motoros felvételeket készítenék vele, szóval kell a motorra rögzítő, meg a sisakra esetleg. SJ cameket néztem. Sima SJ5000-esek között is van kölönbség.
Ez nekem elég lenne?
[link]
Ez miért drágább?
[link]Ha esetleg van olcsóbban valami jó sportkamera, akkor írjátok nyugodtan le, hogy melyiket érdemesebb megvenni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Danika256
aktív tag
Érdeklődnék, hogy az M20-hoz gyári tartozékként jár e rögzítő, ami kell a sisakhoz(hegymászó sisak) rögzítésre. Ha nincs, mi kell hozzá? Köszi előre is!
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy tudtok olyan sportkamerát ajánlani / 40-50 ezerért sjcam sj 5000X elitnek tetszik hogy usb-röl is lehet tölteni/aminek normális videó minőséggel lehet felvenni? + milyen memória kártyát használtok hozzá?
+1 kérdés ha a kocsim különböző részeire szeretném felszerelni akkor azt ti hogyan oldjátok meg?elég hozzá a tapadó korongos tartó vagy még használtok valami mást is esetleg?Válaszokat előre is köszönöm szépen
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
baboss
őstag
Ebben tud valaki tanácsot adni, vagy hétfőn vigyem szervizbe ?
Érdekes, hogy a PC-n a Samsung EVO+ 64GB | CLS10 | memóriakártyát nem lehet FAT 32-re formázni.
Közben találtam egy kártyaolvasót egy másik memóriakártyát formáztam FAT 32 re, felraktam a frimware, beraktam a kamerába, de nem frissít. Hétfőn vihetem szervizbe, biztos a kamerával van gond.[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
SJ4000 16GB MicroSD 45,59 dollár kuponnal EU-ból
Ha érdekel valakit.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Ma megvettem, Sjcam sj6 legend hazai garis 39990ft . (Ha valakit érdekel akkor van még pár darab.)
Vettem hozzá Samsung EVO+ 64GB | CLS10 | 80MB/s | 8400ft.
Még most ismerkedünk.
A következő helyekre raktam fel rögzítési lehetőségeket:
Sisak bal oldala, előre, hátra lehet felvételt készíteni
Sisak teteje, 360 fokban forgatható a kamera
Motoron:
Első sárvédő, előre lehet felvételt készíteni
Fejidomon a plexire, előre lehet felvételt készíteni
Fejidom bal oldala, előre lehet felvételt készíteni, magamról lehet felvételt készíteni
Hátsó doboz aljára, hátra lehet felvételt készíteni
Képeket holnap rakok fel. Az SJCAM 4000 WIFI (amit sikeresen elhagytam) elbújhat mellette..[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
köszi, közben kerestem videókat motorosokkal, nem tűnt rossznak a sisakra/testre rögzített kamera képe, bár olyat nem találtam (szerintem) ahol a motorra volt rögzítve
nálam nem akkuról, hanem folyamatos tápellátás a terv a motor indítástól a leállításig
most 11-13k-ért lenne + akkuval és asztali töltővel aliról/banggoodról, ennyit megérne, csak egy megbízható seller-t kéne találnom
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Málnabeach
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék egy olyan eszköszt vásárolni, amivel megfelelő minőségű felvételeket lehet minden körülmények között készíteni (kivétel éjszaka). Nagyon fontos a GYRO és az élsimítás megfelelő minősége. Továbba nem csak a felvételek készítése érdekelne, hanem akár jó minőségű fényképek készítése is lehetséges legyen! Egyedüli eszköz az a GOPRO, amire nem futja 4K nem fontos, mivel nem tudnám kihasználni.
Mit tudnátok javasolni? Személy szerint az SJ7 Star-ra gondoltam, de lehet van egy olcsóbb, ideálisabb is -
-
-
StLui
veterán
válasz Debilon #1523 üzenetére
rezgéscsillapítás nulla, bringán borzasztó, és nagyon rövid ideig megy egy aksival akcióban. Otthon asztalra teszem, elindítom 60-80 perc, bringán a legjobb eddig 25 perc volt. Ma vettem fel ezt a 25 percet kék kereszten lefelé Kékestetőről Mátrafüredre.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Danika256
aktív tag
Jelenleg olyan 32 ezer Ft-ból lenne meg. 1 hete ugye 25 volt... Most ebayen a legolcsóbb Franciaországból.. Az 31 ezer Ft körül van..
Amúgy EU raktárhoz jelenleg nincs kupon kód sem.. Kínaihoz van, de azzal meg nem vagyunk előbbre..
Itthonról meg 34K körül van a legjobb ajánlatom..
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz Danika256 #1544 üzenetére
gearbest.com SJCAM M20 EU raktár Mennyiből jönne ki ?
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
SJCAM SJ6 Legend 40k 11 hó hazai garival
SJCAM M20 35k 1 hét próba garival
Az M20 at néztem ki, de nem merem megvenni 1 hét próbagarival. -
Mika1227
őstag
Egy 32 gigás kártyára kb. mennyi fér rá 720p-be?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Danika256
aktív tag
De minek bele akkora? 32GB-ra is elég sok ráfér nem? Úgy sem bírnád aksival még ha van hozzá +-ban kettő, akkor sem..Magam részéről a + mikrofon nem érdekel, mivel a hegyen úgy sem leszek soha bedrótozva, számomra értelmetlen.. Most legolcsóbban ebayen van 31 ezerért.[link] Erősen gondolkozom rajta. De ha meg pár nap múlva gearbesten akciós lesz, akkor meg nagy bukó..
-
Danika256
aktív tag
-
Danika256
aktív tag
Inkább megveszed itthon annyival drágábban? És mi van ha holnapután ismét 80€ alatt lesz? Az SJ6 talán annyival jobb, hogy valódi 4K-s.. De amúgy nem sokkal jobb mint az M20, ahogy néztem.. Hát nem tudom, nekem bőven elég lenne az M20-is, csak lenne legalább, megfizethető áron..
-
baboss
őstag
Holnap mennék kamerát venni, melyiket éri meg megvenni, főleg motorkerékpáron használnám.
SJCAM M20
SJCAM SJ6 LEGEND -
Caldera1
tag
Már egy ideje én is nézegetem az akciókamerákat. Az SJCAM M20 formája nekem nem tetszik, pillanatnyilag leszűkítettem háromra az alternatívák számát.
Kerékpár kormányra kerülne a kamera, de holtszezonban autós kameraként is szeretném használni. Melyik lenne a jobb szerintetek?A gearbesten most $69.99 a Hawkeye Firefly 7S! Jól néz ki, tetszik, de nincs távirányítója. Pedig a 120 fokos látószöge nekem jobban bejönne, mint a 170. Nem tudom milyen támogatása van, firmware elérhető-e később hozzá? Eken H8R 64 dolcsi, távirányító is jár hozzá, támogatás is van.
A banggodon kuponnal $98 a GitUp Git2. Ennek csak 1.5" az LCD, nincs dupla lcd sem, de állítólag a rázkódást ez nagyon jól kiküszöböli, és a tokja is frankó, meg külső mikrofon is csatlakoztatható. Méret szempontjából kicsit kövérebb (3 cm) a másik kettőnél, távirányító meg asszem még plussz pénz lenne.
Szerintetek?
-
StLui
veterán
Itt egy video Yi 4k-val összehasonlítva, hát 1perc 40-nél a Yi sokkal jobbnak tűnik, amúgy ez sem egy jó teszt videó mert motoron, bringán inkább rezeg, nem pedig döcög mit a gyaloglásnál
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Danika256
aktív tag
Ha elkapják a vámon, akkor értesít a vámhatóság és bekérik az adatokat, meg, hogy mi van a csomagban. A számláról képet kérnek, meg hogy tényleg mennyibe került kiszállítással együtt... Ezt el kell küldeni nekik és ha mindent rendben találnak megállapítják az összeget amit fizetned kell és akkor továbbküldik a címedre belföldi csomagküldési díjjal. Ezt mind a futárnak kell majd kifizetned! Az egész hercehurca eltarthat egy hétig is belföldön
-
StLui
veterán
Erre najd nás, én kezdő akciókamerás vagyok egy EKEN H9-cel. De most mindenképpen olyat vennék amiben van stabilizálás. Enyémből, meg a hasonlókból, látom, hogy nagyon hiányzik.
Pl ebben van, de aki vette, írta is ide a fórumra, nem használja szerintem ilyen helyzetekben, így nem tudom mennyire jó, és nem is látom, hogy más is emlegetné ezt a típust.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Az árút kifizeted a kártyáddal. Ha átcsúszik a vámon akkor csak átveszed a futártól és kész, ha vámolják akkor nekem (nagyon) régen be kellett mennem, de talán most kihozzák és a lehet a futárnak fizetni, (persze csak a vámot, áfát, vámkezelési díjat) !?
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Ha 140 euró ért rendelek a banggood.com oldalon akkor az vámköteles ?
PayPal, vagy bank kártyával érdemes fizetni? PayPal nincs nekem.[ Szerkesztve ]
-
hardkris
csendes tag
Rengeteg videót és tesztet megnéztem már és nem órákat, hanem napokat töltöttem el (tesztek és fórumok) olvasással de kérlek segítsetek lehetőleg nem elfogult véleményetekkel, hogy mivel akció kamera vásárlás előtt állok, ti melyiket választanátok az alábbiak közül?
- SJCAM SJ5000X ELITE (sokáig szentül hittem hogy ez kell nekem)
- SJCAM SJ6 Legend (ezt már többször kizártam rosszabb videóképei miatt, de mégis sok jót olvasok róla)
- SJCAM M20LAMAX X10-et már kizártam fórum tapasztalatok alapján.
Egy készülék lebeg még az éterben, az ára miatt külföldi rendeléssel férne csak bele a keretbe visítva, az pedig az SJCAM SJ7 STAR.Esetleg milyen sorrendet állítanátok fel?
Vagy netalán kiegészítenétek a sort!?Kérlek segítsetek véleményetekkel, tapasztalataitokkal, témában való messzemenő jártasságotokkal.
-
baboss
őstag
Akciós lesz Eredeti SJCAM SJ6 LEGEND 4K interpolált WiFi Action Camera Novatek NTK96660 2,0 hüvelykes LTPS 36052Ft
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Szeretnék egy olcsóbb sportkamerát 25k körül gondolkodom. Mit ajánlanátok?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
tanácsért fordulok hozzátok. Jómagam a Xiaomi kameráját használom, viszont drága gyermekem közelgő szülinapjára saját kamerát szeretne. Nyílván a gyerekekre áramló marketing szemét miatt a gopro az isten, abból a hero 4 session a vágya. Nyilván megbeszélem vele, észérveket nyomok más kamerák mellett. Nekem a választásom egy sjcam m20 lenne, de ha tudnátok alternatívákat mondani, esetleg valakinek konkrét véleménye, tapasztalata lenne az említett gopro vs más termékkel kapcsolatban, azt köszönöm ha megosztja velem.
üdv -
DJGABI
addikt
-
Danika256
aktív tag
Nem akarok unalmas lenni, de hátha valaki tud segíteni.. A Gearbesthez kupon kódot honnan lehet szerezni?
Kéne már a cucc, hogy ideérjen, de nem ennyiért.. a neten levő kódok már nem jók..
Ha valakinek van valami infója, megköszönném!
Egyébként azt írta az eladó, nem tudja megmondani, hogy mikor lesz leárazás... -
baboss
őstag
válasz Debilon #1499 üzenetére
1 mozdulattal le tudod pattintani a sisakról a kamerát. Nekem is állandóan megy ha megyek valahova, pont azért ha valami gond van akkor ott a felvétel, de ha jól tudom akkor nálunk nem nagyon fogadják el bizonyíték ként. Sisakon azért jobb, mert a kereszteződésben úgy is körül nézel és veszi a kamera. Ha a motorra fixen van felszerelve akkor az csak bizonyos szögig látja be a kereszteződést, de nyugodtan fellehet szerelni fixre is ha neked az jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest