Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Pontosan, mindkettőre igaz, hogy nem illenek bele a "sport kamera" kategóriába. Igen, a másik felvetésed is igaz. Magasabb kategória kínálatából lehet találni használható minőségű kamerát. Pont ezért linkeltem azt a videót! Mindkettő használhatatlan a célra. De, ha nincs pénze az embernek jobbra nem tud mást venni, de ajánlani nem ajánlanám Eken jelenlegi kínálatában lévő egyik termékét sem. Az SJ palettán azért van használható is. Csak azért jelzek termék márkanevet, mert úgy tűnik konkrétan Eken nevét próbálják kiemelni, mint nem is rossz, csak van hamisított is, ami rontja a márkanevet... Az eredeti sem képes rá cáfolni. Szóval az említett két típus túl hervadt. Akár hamis, akár eredeti.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz AMDaZERG_1 #1896 üzenetére
Tényleg az a gond, hogy nem jobb a másik sem. Ami észrevehetően jobb az minimum többszöröse ezeknek.
Szóval akkor a te értékrended szerint az m20-nak sem kéne egy fillért sem érnie, ezért érthetetlen a megnyilvánulásotok két" szutyok" kamera összehasonlításában.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
M@rdel
őstag
válasz AMDaZERG_1 #1896 üzenetére
Azért érdekes, hogy belinkelsz egy "sokkal jobb" akció kamerát, aminek olyan mosott képe van, hogy pont az "akció" nem fog látszani!
A kontrasztot külön kell venni hozzá? -
AMDaZERG_1
senior tag
Én Ettől függetlenül az Eken szutyok, akár hamis, akár "eredeti". Már régebben is írtam, hogy egyetlen videót nem tudsz felmutatni, ami Eken és ez mellett bebizonyítja, hogy sportkamera! Mi kell ehhez? Azok a tulajdonságok, amik nincsenek meg benne. Ezek az Eken videó rögzítők a versenyben túl alacsonyra helyezik a mércét. Nekem szerencsére van mihez hasonlítsam, de attól, hogy kitaláltad magadnak jó ez a feladatra, hát nincs túl nagy igényed akárcsak az Eken tervezőinek. Az tény, hogy a minőségnek megfelelően olcsó. Kérdés az, hogy olyan videót akarsz készíteni amit megmutatsz másnak, vagy csak amolyan magamnak jó lesz felvétel. Szerintem a kb 1/2 év elteltével sem került fel videó, ami azt sugallja, hogy érdemes arra a célra bevetni, amire szánták.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
adoks
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #1889 üzenetére
Az utolsó mondatod a kulcs. Ezzel el is mondtál mindent.
Egyébként a linkelt videó alatt szereplő AliExpress linken, köztudottan hamis Ekent árulnak, szándékosan egy megbízható dealer nevére hajazó névvel.
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
Amióta egy SJCAM dealer lehúzta a topikban az Ekent, nem tudod elmagyarázni, hogy azzal is lehet élvezhető felvételeket készíteni!
és nem igaz, hogy nem látod, hogy a 2x annyiba kerülő kamera egy hangyaf@szal jobbHa lesz felvételed a thieye -l oszt már meg légy szíves, a tesztek alapján arra én is beruháznék!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz AMDaZERG_1 #1892 üzenetére
Igen, 15-20 eFt-os cuccokról beszélünk, árukhoz képest hozzák a szintet. Én bringázáskor használom főleg eddig az eken-t, a túrán résztvevők nagyon örülnek neki, és szeretik nézegetni. most áldoztam kicsit még a thieye-ra. Szóval hobbi sportkamera célra jók ezek, művészfilmet meg tényleg nem ezekkel kell forgatni, illetve profi sportvideóra is többet kell áldozni, aki már nem csak a saját társaságának veszi az eseményeket.
Ráadásul ugyanazzal a kamerával van aki youtube-ra fel tud rakni gyönyörű felvételt, más meg csak nagyon gyengét ahhoz képest, és YT topicban sem nagyon van megoldás, milyen feldolgozással, hogyan kell feltölteni a filmet.néhány bringás videóm eken-nel (nem tudok jól bringázni, semmi csodát ne várjon aki megnézné )
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
AMDaZERG_1
senior tag
Egyezzünk ki az "egyiket sem" -ben
Véleményem szerint egyik sem üti meg azt a minimumot, ami eléri azt a szintet, hogy élvezhető minőséget produkáljon. Az elfogadható minőséget súrolják. egyik ebben, a másik abban. Eken többek között színbajos is, és dinamikaszegény. Persze utóbbi az M20-ra is vonatkozik. Minden esetre Eken a tuti felejtős kategória.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
StLui
veterán
Tényleg azt kéne látnom, hogy az eken rosszabb? Az ég sokkal rosszabb valóban, de a többi pedig sokkal részletesebb, vagy hogy mondják, a másik tele van elmosott foltokkal. Én most vettem eken mellé egy thieye-t, de még nem tudtam kipróbálni igazán, főleg a stabi miatt vettem, ekenben nincs, thieye-ban van (elektronikus) és még egy nagy jó pont thiexe-nak minden oldaláról látni hogy megy e a felvétel
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Attila444
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #1889 üzenetére
Igazad van, az eken egy forintot sem ér.
Nem lehet egy lapon említeni a 2 kamerát, de nem csak az M20, bármelyik Sjcam 1000x jobb, mint egy eken.
Az M20-ban egyébként van képstabilizátor. -
AMDaZERG_1
senior tag
Már mégis mitől lenne jobb?! Ugyan, egy kaki, főként, hogy szar hamisítványokkal van tele minden üzlet, ami azért is fura, mert a "eredeti" is szar...
Összehasonlítás
De nézz több videót, ami hasonló témát rögzít. Röhej kategória az EKEN bármely eddigi terméke. Kizárólag saját vélemény!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
gergely2019
csendes tag
Sziasztok!
Beltéri, alacsony megvilágítású helyre milyen sportkamerát javasoltok? Lakásról szeretnék videót készíteni.
-
warezxts
senior tag
Melyik most a jobb a piacon?
EKEN H9R vagy SJCAM M20Nem találtam konkrét összehasonlító tesztet. Képben mintha az Ekken jobb lenne.
Ilyenek érdekelnének hogy: Ha dashcamnek használom, tud töltés közben felvenni? Melyikben jobb a képstabilizálás? Halszem hatás (amit utálok) melyikben kevésbé érezhető? Aksikérdés stb -
zozy84
senior tag
SjCam M20-ba bele raktam egy 64GB EVO+ kártyát és azt irja ki, hogy " Custer Size Wrong, Please format"
Valami ötlet?
(leformáztam)
-
dugesz77
őstag
Nézve a képet , mivel az írás és az olvasás is ugyanazon a sebességen történik az usb2 port lesz a szűk keresztmetszet nem a kártya. Azért is lassú a teljes teszt. Szegényke 16 MB/s el mire beolvassa a 64GB-t az így utána számolva is több mint egy óra. A kártyát nem ismerem egy usb3-as kártyaolvasóval + porttal le lehetne tesztelni mit is tud valójában.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Megvan pc fele is a kellő sávszélesség(normális usb3 port, mondjuk alaplapi, normális kártya olvasó)?
szerk: igen így többet nagyon ne várj . Ez még az usb2-t is csak alulról üti.
U1 esek azért olvasásban tudják a 80-100 MB/s-et Írásba 20 alattiak. Az U3 olvasásban ugyan az viszont írásban 60-80 MB/s et tudnak körülbelül.[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
válasz tupacamaru #1870 üzenetére
Az normális hogy több mint egy órán át teszteli?
-
tupacamaru
veterán
Sebesség: CrystalDiskMark.
Kapacitás: H2testw (hamis kártyák kiszürésére)Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
zozy84
senior tag
SD kártya tesztelésre tud valaki egy egyszerű programot?
-
zozy84
senior tag
Sjcam M20-ba ez a memóriakártya jó lesz? Vannak sokkal gyorsabb 64GB-os kártyák is. Persze jóval többért.
Meg mit jelent a UHS-I ? Gyorsabb írás olvasás?
-
adoks
aktív tag
Nem tudom hogy miért van így, de videós ismerős aki rendszeresen tölt fel, már sokszor belefutott ebbe. Régebben törölték is ha jogdíjas zene volt benne, mostanában "csak" ez van hogy mobileszközön nem játsza le.
Esetleg próbáljátok meg vimeo-ra felrakni, hátha. Csak ott azt hiszem 500mega az ingyenes korlát.
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Sjcam M20-ba mekkora memória kártyát lehet max rakni?
"Micro SD kártya támogatás - ajánlott Class10 felett - 32GB vagy akár megfelelő 64gb/128gb-os kártyák"
32 vagy nagyobb?
-
zozy84
senior tag
Valami jó videó vágó programot tudtok ajánlani?
(Haverom Adobe Premiere Pro-t használ. Néztem pár percet ahogy vágta össze ezt a videót. Hááát. Így elsőre elég kínai volt nekem) -
zozy84
senior tag
A rendszám kitakarás a haverom miatt volt mert angol rendszámos motorral van és ő Angliában él és azt mondta ott ezt komolyan veszik.
Én mondtam hogy hagyja mert az én motorom látszik úgy is csak hátulról engem meg nem érdekel. Meg szerintem a rendőrt sem.Viszont a videó csak mobil eszközön nem látható!
Ezzel lehet csinálni valamit ???M10 volt a kamera. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb/szebb képe az M20nak.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ország és kiadó függő, hogy mennyire harapnak, de általában a nagyobb előadók zenéit (ami nem mix) előszeretettel némítja le mostanában a YT. Ez persze függ attól is, hogy a dal melyik kiadó szárnya alá tartozik. Némelyik eléggé elvakult módon kigyomláltatja a számait a videókból.
A rendszám kitakarás nem mindenhol sikerült tökéletesre, pl: 0:22-nél simán olvasható a CBR rendszáma.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
66zio
aktív tag
Az imént leírt módszerrel megnéztem ezt a számot és felhasználhatjátok (én is meg tudom nézni a videótokat), csupán bevételetek nem származik majd belőle. Az meg, hogy nem játssza telefonon azt vagy a jogtulajdonos miatt van, ha nem miattuk akkor esetleg meg lehet még a videókezelőben a videónál a speciális beállításoknál nézni, hogy a terjesztés a mindenhol-on van-e. De ez itt kicsit off topik. Ha jól tudom van youtube topik a fórumon.
-
zozy84
senior tag
Na elvileg meg van a videó.
Viszont telefonon nem játsza le csak laptopon. Hogy ez mitől van nem tudom.
Elvileg ez az [link]
(Sjcam M10 és 4000)
[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Egy kérdésem lenne ami nem igazán tartozik ide de valaki csak tud válaszolni.
Szóval.
Csináltunk egy össze vágott videót a haverommal az egyik motorozásunkról. Nem is lett rossz a videó. Hozzá illő zene is van alatt. Erre a zene miatt letiltják azonnal Facebookról és YouTuberól is. Pedig egy sima The Offspring szám.
Valami ötlet hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot??? -
zozy84
senior tag
Na jó.
Nem szeretném túlságosan bele kavarni magam a témába ezért kettő kamerára szűkítettem a kört.
Sjcam M20 és SJ6 Legend.
(főként motorozáshoz)
Szóval a kettő közül melyik legye?
(ahogy láttam kb ugyan azt tudják. Elvileg nagyobb memóriakártyát kezel a Legend. Az M20nak meg elvileg jobb a giro-ja. Az érintő kijelző nem érdekel. Csak hogy melyik a jobb. A Legend mellett viszont az szól, hogy lehet hozzá mikrofont csatlakoztatni ami motorozásnál jól jön. Haveromnak M10 van és a szélzaj miatt semmit sem lehet hallani.)Ha meg lesz, hogy melyiket választom akkor már csak ki kell találni, honnan rendeljem. Kínából a legolcsóbb a rendelés de nem tudom van-e valami varia , van-e vám , stb.
-
baboss
őstag
SJCAM SJ6 LEGEND €91.70 - 29.200ft
-
StLui
veterán
ThiEye-t rendeltem tegnapelőtt éjjel, pont észrevettem, hogy akciós (23000Ft), és nagyon kiváncsi vagyok a rezgéscsillapítására bringán, ráadásul valós 4k-t csinál. Eken H9-cel is elvagyok, de nem használom a 4k-t rajta, állítólag nem is igazi 4k
-
zozy84
senior tag
válasz eddie1978 #1824 üzenetére
Nyilván nem várok csodát. Csak a haverom akivel motoroztam és ő hozta a kamerákat is , ő mondta , hogy ha pl 4K kamera lenne akkor ki lehetne nagyítani. De ezek csak 1080p-s kamerák és ha nagyít benne akkor szar lesz a minőség.
(Tegnap előttig nem érdekeltek a sport kamerák pedig 10 éve motorozok. 😊 ) -
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Főként motorozáshoz keresek kamerát. (meg persze ha beválik minden máshoz is )
Melyik lenne a megfelelő?
Tegnap egy barátommal kettő kamerával felszerelve (egy a bukón egy meg a másik motor faridomján volt) motoroztunk. 1080p-s kamerák voltak de nem tudom milyen márka.
Viszont ha kicsit messzebb voltunk egymástól (kb 50m) már nem látszik jól pl egy kicentizett előzés, stb.GoPro elhiszem, hogy jó de drága.
Szóval vegyek egy új nem GPro-t, vagy vegyek egy használt Hero 3at vagy Hero 4et??
Előre is köszi a választ!
-
atthany
aktív tag
geekbuying
elephone explorer pro
30 dolcsi -
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Sportkamera vásárlásban vagyok. Ma láttam egy új típust Lamax X8.1 sirius http://www.lamax-electronics.com/hu/eshop/home/515-lamax-action-x81-sirius.html Szerintetek milyen lehet? A sötétben készült videó nagyon meggyőző...
-
louigi69
csendes tag
Köszi a választ. Igen, úgy néz ki, hogy a kártya a ludas. Amazonról rendeltem és azt hittem eredeti lesz, de a tesztből az derült ki, hogy nem az, legalábbis az írási/olvasási sebessége a közelében sincs annak, amilyennek lennie kellene. Egy SanDisk Extreme Pro-t használva egyébként már nem áll le a felvétel.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz louigi69 #1817 üzenetére
Bár nem vagyok profi, de annyit hozzátennék, hogy a kártya tuti eredeti? Letesztelted gépen? Általánosságban elég sok hamis darab kering mindenfelé, plusz ugye ott a kompatibilitási lista, bár kínai cuccoknál ilyen leírás nem nagyon van.
A másik dolog az akkuidő, ahogy Redskull is mondta ezek a kamerák ennyit tudnak. Mindegyik. +-10-20 perc, de hozzávetőlegesen 1 óra környékén. Aki mást mond az mellébeszél. Ezért kell hozzá plusz akku.
SD kártyát nem tudom hogy honnan szoktál venni, én tőle vettem a DSLRembe az összeset és eddig mindegyik eredeti volt és hibátlan.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
louigi69
csendes tag
Sziasztok, a hozzáértésetekre volna szükségem
Nemrég vettem egy EKEN H8 Pro-t, mert kíváncsi voltam, hogy egy ennyire olcsó kis kamera tényleg olyan jó-e, mint ahogy a tesztekben olvastam/láttam. Nos annyi biztos, hogy az első benyomásaim nem voltak túl pozitívak... történt ugyanis, hogy vettem hozzá egy 64 gigás Toshiba Exceria kártyát, mondván hogy kell a gyorsabb kártya a legjobb minőségben történő felvételhez. Ehhez képest a felvétel random idő elteltével, de a másfél percet sosem elérve leáll. Ez az idő néha 45-50mp, néha 60-65mp, azt hiszem a legtöbb pedig valami 1 perc 20 mp volt. Eléggé kiábrándító volt, mit mondjak. Aztán úgy rémlett, hogy egy régebbi telefonomban volt nekem anno egy 8 gigás Kingmax kártyám, ami azt hiszem egy sima Class 4-es volt. Sikerült megtalálni és amikor kipróbáltam, először ugyanezt a hibát produkálta, de aztán rájöttem, hogy formáznom kellene a kártyát. Miután ez megvolt, érdekes módon simán működött, viszont méreténél fogva csak valami 19 perc videó fér rá. A Toshibát egyébként formázhattam akárhányszor, mindig produkálta a hibát. Amit még észrevettem, hogy míg a Kingmax-nál a felvétel leállításakor a Processing / Feldolgozás felirat szinte egy másodpercig sincs a képernyőn, a másik kártyánál ugyanez akár 5-7 másodpercig is eltart.(Mellékesen megjegyezve, az sem tetszett, hogy eléggé hamar meleg, sőt majdhogynem forró lesz a burkolata, valamint szerintem elég hamar merül az akksi, bár más kamerák üzemidejével nem igazán vagyok tisztában, lévén sosem volt ilyenem.)
Kérdésem, hogy hogy lehet az, hogy egy elvileg márkás és Class 10-es / UHS 3-as kártyára nem tudok normálisan rögzíteni, egy mezei Class 4-es Kingmax pedig minden gond nélkül működik. Ha pedig beleválasztottam a kártyavásárláskor és újat kellene vennem, melyiket tudjátok ajánlani? A válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz zeus_2k14 #1815 üzenetére
Gb-n nem nagyon vannak klónok, ha igen, akkor meg refundolnak. Viszont erre még a biztonság kedvéért egy áfát számolj, ha esetleg megfognák, bár nem tudom, hogy mennyire csúsznak át vagy sem.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Na gondolkodom hogy megrendelem ezt : [link]
Megmerjem rendelni? Nem valami klón hülyeség? Eredeti? Mik a tartozékok hozzá?
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Elkezdtem én is nézegetni az akciókamerákat. Részben azért, mert kiváltanám a telefonos dashcam funkciót, részben azért, mert ahogy cseperedik a gyerkőc, úgy jó lenne vele megörökíteni a bohóckodásokat.
Tisztában vagyok azzal, hogy a képminősége nem ér fel egy jobb kameráéval, a fényképek pedig fényévekre vannak egy DSLRtől, de nem is ez lenne a cél. Kezdésnek ezt néztem, gondolom valami klón klónja, de a videós teszt alapján annyira nem tűnt gáznak, mint amennyire az árából következtettem. Árban a Go Pro nekem túl sok, jóval alatta keresnék, valahol mondjuk 40k-ig bezárólag. Ha mondjuk +5k-ért van egy minőség ugrás, akkor beleférhet, de ami tényleg nagyon fájdalommentes lenne az mondjuk a 30k. Nagyon nagy látószög nem kellene, a 170 fok szerintem már inkább zavaró, mint jó az én céljaimhoz. Előny lenne, ha lehetne hozzá kiegészítőket kapni vagy gyárilag jönnének (pl: vízhez dóm, kerékpárhoz, sisakhoz rögzíthetőség), esetleg töltés közbeni működés (dashcamként). Szintén a pozitív oldalon szerepelne, ha tartós lenne és nem döglene be pár hónap után (bár ez nem tudom mennyire jellemző), az ütést bírja tokban valamennyire (nincsenek extrém igényeim, hacsak egy gyerek nem számít annak ). Tudnátok adni egy kis iránymutatást, hogy merrefelé kezdjem a nézelődést, illetve mi az, amit tuti kerülni kéne?
-
sysrq
őstag
Az A12LS75 és a A12S75 között mi az eltérés?
HawKeye Firefly 8S vs ThiEYE T5e ?
8S 10 dollárral több de több is a tartozék.
Nehéz kérdés, ki melyiket választaná?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Én is egy frankó kis sportkamerát szeretnék vásárolni.. Ár érték arányban valami jót. Tudtok ajánlani esetleg valamit? Egy ismerősöm volt itt már korábban , akkor neki az EKEN t ajánlották. Megnéztem és valamiért túl jó az ára. Olyat szerintetek rendelhetek? Ha nem akkor miért nem? Mit ajánlanátok? Az első kamerám lenne , szóval ha 30 alatt lenne az tök jó lenne.
Itt pl az EKEN az elsők között van.
https://www.iamgopro.com/best-cheap-action-camera/
Köszi előre is ,szép napot!
K.M.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Akciókamerát szeretnék vásárolni pár hónapon belül. Olyat akarok , amit később drón-ra is tudok szerelni. Mivel neki álltam fényképezni, ezért olyan kellene, ami szép képeket tud csinálni. GoPro-t nem akarok, mert szerintem ott csak a márkát fizetem meg, mint az Apple cuccoknál is. ( Lehet tévedek, de ez a belátásom ) . Olyan 30-60.000 Ft körül akarok venni kamerát. Milyent ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest