Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egon
nagyúr
-
padi68
senior tag
válasz
Keef_Lee #17840 üzenetére
köszi!
van 2 okosórám/ garmin fénix 6X pro + Honor watch magic2 , illetve egy mi band 6/ de szeretnék egy 1,7" körüli kocka órát ami mutatja a különböző értesítéseket/gmail, messenger, faceEzeket hogyan jelzi ki, el lehet olvasni pár szó erejéig?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
anrb
aktív tag
válasz
Keef_Lee #17768 üzenetére
A Xiaomi ecosystem product csak annyit jelent, hogy a Xiaomi az egyik kínai kickstarter oldalon látott valami érdekeset, amibe pénzt, marketinget, esetleg ipari formatervet tett. A néhány igazi almárkán kívül az összes többi nálunk ismeretlen brand ilyen.
A 70mai Maimo dobozán, appjában nem láttam sehol a Xiaomi nevet. -
HKorn
veterán
válasz
Keef_Lee #17741 üzenetére
Én is HMW2-ről váltottam Garmin vivoactive 4-re, nem bántam meg, innen már nem megyek sehova és nem az óra szépsége vagy minősége miatt, a Garmin rendszer az eddigi legjobb, amit valaha próbáltam, a készülék csak másodlagos. (persze én hobbisportolói szemszögből nézem, ha valakinél a sport vonal nem jelentős, annak nem biztos, hogy ez lesz a véleménye)
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
arcitec
addikt
válasz
Keef_Lee #17422 üzenetére
A véroxigén mérés órában felejtős. Eléggé közelítő értéket ad, vagy bizonytalan.
Véleményem szerint az nem is annyira lényegi szempont, pláne meríti az akkut ezerrel.
Ha szükséges a célra kütyüt kell venni.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT5 46mm
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest