- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz zolesz13 #11928 üzenetére
Milyen stick pontosan? Nekem alu házasból van ~30db (rtl-sdr.com féle), az, hogy melegszik, teljesen normális (én kézzel épphogy meg tudom fogni, szinte forróak). Az enyémek kültéren mennek - persze dobozolva - de a műanyag dobozok simán a szabad ég alatt vannak, és bírják jól a telet/nyarat, 3 év alatt egy sem ment még tönkre
Az hogy eldobja az usb, nyilván nem normális, nézd meg ilyenkor lsusb-vel, illetve a logra is vess egy pillantást. Másik hasznos diagnosztikai tool az rtl_test parancs (a futtatása közben más sw ne fogja a sticket).
Ezekkel a TV tunernek árult műanyagházas pár dolláros változatokkal viszont nincs tapasztalatom. A chipset ugyanaz bennük, tehát nyilván ott is normális a melegedés, viszont hogy mennyire bírják tartósan, azt nem tudom.
Ha ez utóbbiról van szó, akkor dobd ki, és rendelj egy normálisat a fenti url-ről. Esetleg a Nooelec -re keress rá, hasonló minőségben gyártanak ők relatek alapú SDR sticket. Ezek a világból kimennek, és nagyon pontosak a thermo kompenzáció miatt. A műanyag kínai vackok driftelnek mint az állat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest