Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Be lehet állítani az Outlookban gmail/chat-szerű üzenetcsoportosítást? Esetleg valami külső pluginnal?
Levlistákhoz kellene, mert horror a sok üzenetet áttekinteni, ráadásul mindenki másfajta stílusban válaszol, ami követhetetlenné teszi a visszaolvasást...
-
Hm, egy másik kérdés: van a Wordben az új pöpec egyenletszerkesztő... azt miért nem integrálták bele a PowerPointba?
Ha Wordből bemásolok egy képletet azt beszúrja képként, ami annyira nem baj, de ha át akarom méretezni (nagyítani leginkább), vagy esetleg szerkeszteni akkor vissza Wordbe majd másolhatom be újra. Idegesítő.
-
Igen, az be volt kapcsolva... viszont most kiszedtem és tényleg tudom pakolgatni belül a prezentációkat, de sajnos nem az igazi... No mindegy, meg leszek vele, köszi.
Nekem az lenne a megfelelő, hogy az egyik monitoron az egyik prezentáció egy teljes ablakban, a másikon megy egy másik kisebb méretben van, úgy, hogy mellette még más is látszik

Nem értem, miért nem ugyanaz a rendszer mint a Wordnél? Ott nincs ezzel gond...
-
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy, hogy a powerpoint több megnyitott bemutatót külön ablakokban jelenítsen meg? Az agyamra megy, hogy ha több megnyitott dokumentummal dolgozok akkor folyton váltogatni kell az ablakok között és nem látom egyszerre mindegyiket...
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest