Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
jeges
senior tag
''Bme -s fiúk tuti közgázos csajokra buknak''
na ja, az a legközelebbi hely, ahol értékelhető felhozatal van :DDD
(na nem ám megsértődni!)
''Egyébként panther nem tudom miért sírsz, ha 30 évesen sírnál emiatt , az sokkal másabb lenne, d még előtted az élet''
nem is tudom, én most leszek 29 jövő hónapban...ez azt jelenti, hogy ''mögöttem az élet''? én nem így látom, de lehet, én tévedek :U -
Panther
HÁZIGAZDA
''Bme -s fiúk tuti közgázos csajokra buknak, mert ordibáltáka kg előtt, hogy közgááz.'' -- Én is ott ordibáltam :) Poéén volt :)
''Egyébként nem a szemed riasztja a csajokat?!:) De hát láthatsz egy általános állapotot a PH! fényképalbum topikban (új képek).
''ha 30 évesen sírnál emiatt , az sokkal másabb lenne, d még előtted az élet.'' -- Azért annak az első 30 évnek a 60%-át már elhasználtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Alienware 17r4 olvass
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest