Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
+ fokukac, egy darabig vicces volt, de egy ido utan kicsit limitaltabban.
utobbi 10 ev termese:
- cegnel az elso fizu 3 het kesessel jon meg, gyakorlatilag mire beletanultam volna, a ceg csodbe ment.
- 2x vasaroltak fel a ceget a probaidom alatt (marmint 2 kulonbozo cegnel) + 1x a bejelentes mar a probaidom vege utanra esett egy kicsivel
- 2. napomon felmond a managerem
- 3. napomon felmond a magyar vezeto (nem ugyanaz a ceg, mint az elozo)
- a managerem + az o managererol (nevvel!) irnak a reutersen, nem tul jo fenyben, bonuszkent meg az o manageruket is kib@sztak, mindez persze az utan hogy en tavoztam, miutan a hr elhajtott hogy en vagyok a gyoker.
- leepitik az analytics departmentet ~25 forol 6ra
- hetfo delutan arrol van szo, hogy hogy leszek promotalva az evben, kevesebb mint 48 oran belul leepitenek
- felvesznek egy pozicioba, en vagyok az elso ember a teamben, managerunk ert a dologhoz, tapasztalt, jo arc, 2 asztalnyira ul. mire osszeall a team (4 fo, 3 honappal kesobbre) egyszercsak van egy meeting hogy akkor a team egy masik departmenthez kerul, a 2 asztalnyi tav hirtelen 9 idozona lesz es egy full fogalmatlan formahoz kerul (ki is b@sztak 1 even belul)
- resetelik a projektet, kb. 400 mernokev megy a lecsoba, a bejelentes utan par nappal veletlen (?) megjelenik egy ppt amirol kiderul h 4 honappal korabban eldontottek (kb. azert nem szoltak, mert nem tudtak kitalalni annyi ember (250-300) mit csinaljon hirtelen)
- bonuszkent volt olyan, hogy reszben hr-es adatokkal kellett foglalkozni, az interju alatt gyanus volt, hogy az N db cegegyesules utan azt se tudjak megmondani egy adott nap hany alkalmazottjuk van (igy is volt, es nem a sok 100 000 alkalmazottas kategoriaban mozgott a ceg (bar ott is gaz lenne))hogy projekteken mennyi vicces dolgot lattam, az egy jelentosen hosszabb am kevesbe durva lista amibol van gondolom mindenkinek sok, de a ceg merger es a domain tudas nelkuli kulso cegekkel dolgoztatas az mindig vicces dolgokat szul.
egyesek szerint be kene lepnem a fideszbe

BlacKSouL kitartas
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest