Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nyilván ősfaszságot akartam írni
az általánosítás nem szép dolog, attól függetlenül, hogy a legtöbb ember tényleg így gondolkodik - attól még tényként nehezen kezelhető a mögöttes tartalom.sok ismerősöm van akinek nagy autója van, mégsem kompenzál, hanem egyszerűen az ember is nagy/családja is nagy/szeret hurcolni dolgokat amik nagyok.
ismerek persze olyat is aki kicsi/kompenzálni akar és nagy autója van, vicces is amikor úgy száll ki az autóból mintha egy muralóról szállna le, ettől még maga a sztereotípia ősfaszság, mert számosítani nem lehet hogy mi a tény és mi a vélt valóság.
USA-ban lényegében az emberek 80%a kompenzál, vagy csak simán nincs lehetőségük másféle autót venni/azt szokták meg, mert így nőttek föl? nyilván nem az olajválság utáni honda civicekre gondolok.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest