Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egy 800ccm-es motortól a 55 liter/512km tényleg gáz. A Golf7 amit hajtottam átlag 650km-et tudott kb 55 literről 1,4-es motorral, vegyes használatban. (Csak városban kb 600km volt, városon kívül akár 750 fölé is tudtam menni ha nem hajtottam.)
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha ignoralod a mezei hibrid es a plugin hibrid kozti kulonbseget, akkor lehet nem tunik jo otletnek, de valamiert sokak szerint a plugin hibrid jo. Pl. ez napi szinten sokkal kevesebb uzemanyaggal eljar, csak kell tolteni. Hibas irany, hogy abbol indulsz ki, hogy te nem toltened, ezert mas szamara sincs ertelme. De hat nem kell megvenni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Abban lehet a jobb a Mazda megoldasa, hogy elektromosauto-jellegu vezetest ad (linearis nyomatek, stb.), rendes visszataplalast.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest