Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egy 800ccm-es motortól a 55 liter/512km tényleg gáz. A Golf7 amit hajtottam átlag 650km-et tudott kb 55 literről 1,4-es motorral, vegyes használatban. (Csak városban kb 600km volt, városon kívül akár 750 fölé is tudtam menni ha nem hajtottam.)
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha ignoralod a mezei hibrid es a plugin hibrid kozti kulonbseget, akkor lehet nem tunik jo otletnek, de valamiert sokak szerint a plugin hibrid jo. Pl. ez napi szinten sokkal kevesebb uzemanyaggal eljar, csak kell tolteni. Hibas irany, hogy abbol indulsz ki, hogy te nem toltened, ezert mas szamara sincs ertelme. De hat nem kell megvenni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Abban lehet a jobb a Mazda megoldasa, hogy elektromosauto-jellegu vezetest ad (linearis nyomatek, stb.), rendes visszataplalast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest