Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hova, hova? Szóltak, hogy jön (utána volt még fél másodpercem az ütközésig), tehát odafordultam, úgyhogy bele az arcomba! Szép úgyse voltam sose, na, ez sem segített.
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul. Annyi amúgy, hogy pont elment mellettem a targonca, megbillent valamin, és a felső raklap ledőlt, én meg rossz helyen voltam, ráadásul nem figyeltem oda.
Anno lassan 20 éve, hogy a raktárvezetőnk azzal kezdte a munkavédelmi oktatást, hogy ha targoncát hallasz közeledni, akkor minden idegszáladdal arra figyelsz, hogy kitérj előle, és figyeled, hogyan mozog. Rutinná vált, belefásult az ember, most megvolt az ismétlő oktatás.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hanyatt vágott, hogy átestem mindenen, és elnyújtózott a lábaimon. Elég pánikhelyzet, amikor ott fekszel, és próbálod magadról lerúgni azt az izét, de meg sem mozdul.