Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én akkora úr vagyok, hogy négy embert meghívtam lángosra a szigligeti strandon. sőt, még sört is vettem nekik!
Szerintem rosszul közelítitek meg a kérdést. Lehet vitatkozni, hogy mennyibe kerül a liszt meg a víz, meg az olaj meg a sajt.
De itt nem a lángost fizetitek meg, hanem a helyet. Hogy ott vagytok a parton. Hogy neki is ki kell fizetni a helypénzt, fel kéne venni alkalmazottat, meg ilyenek.
És ha zavar, akkor nem kéne megvenni. Lehet vinni hűtőtáskát, igen.
De mivel mindig sor áll, és várni kell, úgy látszik megveszik.
Esetleg nyithatnátok mellette egy olcsóbb lángosost, hogy megmutassátok, és akkor előttetek állna a sor, és a másik is kénytelen lenne árat csökkenteni...
Ja, hogy nem akartok izzadni annyiért? Én se.Ez az egyik. A másik pedig az, hogy az 1300 Ft, az igazi pénzre átszámolva még mindig csak 3,65 euró. Mit kapsz ennyiért nyugaton? Egy turisztikailag kiemelt régióban, az osztrák hegycsúcson vagy akár a francia riviérán?
Egy pohár (3 dl) sört? Egy cappuccino-t? Mert hogy enni nem kapsz ennyiért még egy croissant-ot se, az biztos.Ennyit akartam elmondani, köszönöm, leülök magamtól.
Ui. azért várom a kormánytól a lángos-rezsicsökkentés hadjáratot...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest