Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja persze, én a fényre értettem

a lehető legkevesebb dolgot vesszük meg mi is, ami ipari szenny, és marketing által hypeolt.
a piacon szépen megvesszük a babot borsót csicseriborsót paprikát paradicsomot cukkinit padlizsánt tököt diót tökmagot kesudiót lencsét vöröslencsét belugalencsét kölest quinoát bulgurt rizst barnarizst feketerizst vörös rizst céklát karalábét zellert gombát répát gyökeret krumplit édesburgonyát spenótot sóskát salátát, almát körtét barackot banánt meggyet cseresznyét áfonyát, kivéve ha ezek közül amit tudunk, nem szüreteljük éppen a kertben.
lisztet a jóbarátomtól vásárolunk, és sokszor a tésztát is magunk készítjük. kókusztejet szoktunk vásárolni, meg nyilván bab/csicseri/paradicsom konzervet, meg fűszereket a bazsalikom/zsálya/oregano/menta kivételével, de szerintem pesti úrinéphez képest elég keveset megyünk boltba, hacsak nem SÖR.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest