Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz gaborbol #71308 üzenetére

Na azért a karantén legnagyobb hátránya nem az hogy unatkozol, meg kényelmetlen betartani, főleg hogy nálatok még nincs is igazi szigor. Amiből baj lesz az a pénz. Aki eddig is hónapról hónapra élt, az h a csába kellene mégis megoldja, ezt a helyzetet? Szerintem minden vezető ezeknek az. embereknek a lazadasatol fél, ha most kijelenti valaki, hogy akkor még 3 hónapig nem indul újra az élet, szinte biztos hogy bármelyik országban zavargások lennének.

Ez az egész csak a jómódúaknak, egy kicsit nehezebb kihívás, a többi ember komolyan rettteghet attól hogy utcára kerül, v csak teljesen tönkre megy a vállalkozása stb stb.

Szerintem az itteni megoldás sem jobb, papírt kell kitoltenem bárhova mennék, nyilván csak vásárolni, de ott lebeg mindig, hogy a rendőr saját belátása szerint döntheti el hogy megbuntet v sem, mert nem tűnik hitelesnek, hogy 5 bolttal arrébb menten vásárolni, nem a legközelebbit választottam. Ez kvara frusztrál minden elinduláskor. Ennek az egész intezkedesnek az ellenére szinte 2 naponta duplázódik az új betegek száma. Tehát csak az amúgy is jogkövető polgárokat vegzaljak, a többi le se sz@rja, befizetni úgyse fogja. Sajnos nem az ország krémje jött és azóta is folyamatosan jön vissza Olaszországból.

Új hozzászólás Aktív témák