Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sportsdirectről rendeltem régen sokat, londsdale-t csak arra kell figyelni, hogy kb. 2 számmal nagyobb kell, mint amúgy, gondolom azt is kici kínaiakra számozták
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony... -
válasz
FehérHolló
üzenetére
H&M-ben az utóbbi hónapokban jobbak lettek az alsónadrágok.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
számomra ennek van egy másik aspektusa is. Nem is az, hogy "értelmes minőség", hanem hogy olyat tudjak venni, ami nem szorít(ja a tökömet).
Nem tudom, kikre szabják ezeket (gondolom, kisz kínai emberkékre), de b+, hogy a 76 kilómmal XL-eset kell vennem, és sokszor még az is szorít, bár amúgy szép hosszú, hihetetlen, akkor aki 110 kilós, az mit vesz, XXXXL-t? -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
amazon.de
Nem tudom, hogy zalando, meg hasonlók vannak-e arra. Outletekben érdemes még körülnézni. Utóbbi időben Head-et veszek, de ugyanez van Puma, meg hasonló másodvonalbeli sportgyártók nevével is.
Sportsdirectnek vannak még egész jó alsóneműi, olcsó CK kópiák, de abszolut elfogadható minőségben, Everlast, usapro, meg ilyesmi neveken.Zokniból meg én évek óta a Decathlon Artengo cuccait veszem, egész stabil minőség. De pl a Kalenji zoknijaik, amit kimondottan futáshoz ajánlanak, azok nem jönnek be. Az alsójaikat nem próbáltam, de pl az aláöltözőik nem rosszak.
Ja, meg a Tchibo-s cuccok is jók, amiket próbáltam.Amit kerülni kell, az a H&M, C&A, New Yorker, Primart, ezek tényleg a legalja.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lidl sajatmarkasa elég jó . Én rendszeresen ott veszem. Fiamnak meg a ferjemnek is. De amúgy az M&s tényleg szuper, kar hogy kivonultak.
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sosem vettem még a kínaiban alsógatyát.
mindig is magyaroktól vettem a piacon kínai alsógatyát
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...