- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, élünk köszi

Vettem repjegyet, megy a kiccsalád ide-oda. Az ifjak be vannak zsongva hogy lehet majd őrültködni tatával-mamával majd a nyáron.Aztán megtapasztaltam a digitális ügyintézést a világ keletibb felén, mivel a nagyobb gyerek útlevele lejárt.
Beléptem a helyi ügyfélkapuba, rákattintottam a "gyerekútlevelet kérek" gombra.
Pár alap kérdés után (elveszett-e az útlevél, vallási okból visel-e tésztaszűrőt a gyerek vagy esetleg tin-foil hat-et), megadtam a régi útlevelének az adatait.
Utána kitöltöttem az én útlevelem adatait, majd pár egyéb részletet, a legnagyobb gond a vezetékes szám volt, úgyhogy megadtam az üzemi telefonszámot.
Feltöltöttem az otthon készült, részletesen leírt követelményeknek megfelelő képet az ifjoncról. Kábé tizedjére sikerült előző nap mert mindig vigyorgott, hogy "megyünk big repülővel"
Végül a tanu útlevelenék adatai jöttek aki felelős azért mert jó adatok adok meg és a gyereket is ismeri. Gyors kártyás fizetés, aztán postásbá majd hozza.Nincs időpontkérés, szarakodás, csekkezés, drakula gróf és egy pikacsu keresztezésének kinéző gyerekfotó a szuper fényképező miatt (majd felrakom a képet a másik ifjoncról, kriminális
) -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
na most már jó... valami a csatlakozóval lehetett
szerk: éppen arra gondoltam, hogy megtöröm a topik csendjét és belinkelem az új Balázs Pali videót. Csinatos benne a lyány.

szerk2: itten is van ni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest