Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Még a touaregbe is necces a 3 gyerekülés - a 7LA (ami nekem is van) pl élből csak kettő ISOfix-et vonultat fel hátra.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Splash kisauto. Maradjunk ennyiben, nem idealis kerekesszek vitelere, ha okoskodni kell, hogy ferjen bele.
Arrol nem is beszelve, amit Peterket is mond.Gondolj bele, mar a mini is kicsi nekem, akkor hogy ereznem ebben magam?
Mi ha hazamegyunk - ha epp nem hatizsakkal vagyunk- akkor egy b.nagy samsonite tök jon velunk, egy babakocsi ( bar az legalabb kompakt), egy trunki minimum, egy pelenkazostaska, es ket hatizsak. Eddig. Aprilistol ugy nez ki pluszban lesz meg egy gyerekules a meglevo melle.
tbs: bocsi nem tudtam kihagyni, miota probaltam azt az autot nehezen tudom kiverni a fejembol
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik. -
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az megvan, hogy egy Mini pl. 3821x1727x1414 cm? Szerintem hagyjuk ezt a Splash, mint családi autó vonalat. Láttál te már két gyerekülést egymás mellett, illetve babakocsit hozzá tartozó pelenkázótáskával? És ez még csak egy rövid kiruccanás, ha csomagok is jönnek négy emberre, ott még egy tetőbox sem menti a helyzetet - de legalább hülyén néz ki az autón. Szóval maradjunk abban, hogy négyfős családnak, kisgyerekekkel, cuccokkal egy kompakt kombinál kezdődik az autó.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik.