- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A lenyeges, hogy adja elo az ember, es menyire erzodik lenezesnek. Lehet amit az egyik nem tart sertonek, a masik oldal nagyon is annak erzi.
Lasd az "intelligens" jatekos peldad anno, felem. Ezt mar tobbszor megbeszeltuk, tobb alkalommal is ugy ereztem mar hogy hulyenek vagyok nezve, netan leneztek. Igen , erre meg en agrozom, mint Marty a "nyuszi vagy"-ra.
Az ertelmes vitakat/velemenykulonbseget szeretem. A masokat lenezo, lealazoakat, netan rossz fenyben feltuntetni kivanoakat viszont nagyon nem.
Eq: nem lelki gugyogesre vagyik az ember. De nem is a cinikus direkt labtorlesre.

nolf: egyetertek. Ennek nem itt volt a megfelelo helye, jobb lett volna neki privatban. De ezt o tudja igazan. Viszont meg mindig azt gondolom, hogy nem kizarolag az az egy hozzaszolasod verte ki a biztit, itt ez mar regebb ota gyulik, ha ennyire kifakad az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Interactive Brokers társalgó
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest