Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Én annak idején a totál mák tizenéves hordák tagja voltam, és nem azért mert trendi volt. Tudatmódosítás volt, bár ez nem volt tudatos, egyszerűen tök jó volt az érzés, az együttlét, minden ami ezzel járt. A betépés /lehet hogy furcsa/ nekem ma is egy örömforrás. szintén az érzés, az együttlét, a kiszakadás a hétköznapokból.

Vénember. értem. A humort is minőségben szeretem,és ez nem volt az. Inkább a kedvenc zenédre vagyok kíváncsi..

-
t1
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Elmondom akkor neked amit én látok.
Én nem nagyon szoktam " seggrészeg" lenni. Csak néha. Hogy miért? Mert jó, szeretem azt az érzést amit hoz magával addig jó részegnek lenni amig emléxem másnap mindenre..
A buli is visz vele. ha nem innék a bulinak hamar vége lenne elfogyna az energia..nálam egy buli 10 fele kezdödik reggel 6-7 fele vége van.Miért jó azt megvitatni az utrcán, hogy ki hogyan fetrengett a saját piszkában, mert olyan "jó" volt a buli előző nap? Ez olyan nagy emberes viselkedés?
Ezt nem tudom, az ilyet én sem szeretem, főleg ha lányokat látok, hányni stb...
Illetve unalmas lenne enélkül az életem, tudod mennyi minden dolog történik egy ilyen buliban? Olyan élményeim vannak amik egész életemben jólesz és mosolygva tekintek majd vissza, hogy akkor milyen jó volt.
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem, nem az. De ne feledd, hogy ez a világ rendkívül ingerszegény rengeteg embernek, akik így próbálják levezetni frusztrációjukat. Hülye divat lett a piálás, de néha tényleg jó teljesen elengedni magad, lesz ami lesz elven.
rarri: Ha jó kedved van, akkor pár mosolyt. Vagy semmit. Csak belinkeltem, mert szerintem is rendkívül gagyi. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest