Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Gondolom megmaradt abból az időből, mikor még volt úttörőjegy
mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi? 
Juteszembe, azt álmodtam, hogy egy bulin, vagy rendezvényen, vagy eőadáson, vagy valami hasonlón beszélgettem egy lánnyal, aki természetesen a barátjával volt ott, és egész hosszú kis este volt(vagy nem is este?) és a végén valami olyasmi volt a konklúziója a csajnak, miközben az ölemben ült szemből(?) hogy őszerinte a nők 90%-a nagyon jól járna velem. Majd miután mondtam neki hogy ezt idősebbektől hallottam, jó lenne fiatalabbaktól is, akkor mondta hogy szerinte nagyon jó parti lennék, és aki nem így gondolja az hülye..aztán én ezen elcsodálkoztam, majd megkérdeztem, hogy nem gáz a barátja előtt, hogy itt ül az ölemben, és épp simogatom a fenekét? mire mondta, hogy ő azt komolyan gondolta amit mondott, de mostmár lassan készülődik, mert mennek ők is haza..ekkor szétnéztem, és láttam hogy az emberek nagy része szedelőzködik, és valóban megy el, majd a csaj is a barátjával kézenfogva elköszönt tőlem, én meg ottmaradtam, és mire elkezdtem agyalni hogy most akkor mivan? addigra pont felébredtem...
Ki érti ezt..
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi? 
Ki érti ezt..