Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Szépen felsoroltad azokat a közlekedési helyzeteket, ahova NEM való a suv.
A trópusi szélviharba nem való a magas építésű, csaknem függőleges oldalfalú suv, azt vitorlázásnak hívják abban az esetben. Szélvihar ellen egy lapos autó való.
A jeges kanyargós szerpentinre nem való a 2 tonnás vagy még nagyobb suv, mert nincs az a gumi, ami megtartsa, fordulni rosszul fordul, mert magas és nehéz. Olyan helyre kisebb autó való, például egy subaru legacy vagy egy 535xd. Meg elsőkerék meghajtás, az átlag amerikai úgyse boldogul a kézi váltóval meg a hátsókerékkel.
A homokba nem való a suv, mert nehéz. Oda könnyű autó, pl, egy buggy vagy egy eredeti jeep való.
A hátsókerekes mustang sem egy optimális autó, az kifejezetten muscle car, és rongyrázásra tervezték. Legalábbis az újakat, mert eredetileg egy kicsi, könnyű sportkocsinak alkotta meg Iaccocca.
Azon kívül, hogy a tömeg fölé magasodsz egy suv üléséből és ez neked jó, mire jó még a suv?
Lehetne pl. az a megoldás, hogy aki olyan helyre megy, az a rossz út kezdeténél bérel egy suvot, de amikor normálisan közlekedik, akkor nem suvval jár, mert városba rosszabb, mint a személyautó. Én pl. évekig nem megyek le olyan utakról, ahol megfelel a normális személykocsi is, biztos vagyok benne, hogy az amerikai suv tulajdonosok jelentős része sem jár állandóan terepen. Akkor meg mindek dől belőle az a rengeteg széndioxid?
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Tehat a varosokban ez van? Ertem.
Vagy hosszu tavra kell? Oda miert is nem jo a repulo? Itt meg jo volt. Itt is.
Maradjunk annyiban, hogy szivesen el fogom olvasni a cikket, nem szeretnem tovabb orolni az amerikai offosok idegeit.Kidus: Sajnalom, nem allt szandekomban felhuzni teged sem, de hatha igy konnyebben elalszol.

mod: ha meg nem irtam le elegszer, a Pony semmikepp sem merce, semmilyen szinten. Tildyn kivul pedig kb mindenki igy van ezzel.
philo: nem csunya, de legalabb draga lesz, ne gondold, hogy Logan aron fogjak arusitani...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest