Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• bambano

titán

LOGOUT blog

válasz tiv83us #25670 üzenetére

Szépen felsoroltad azokat a közlekedési helyzeteket, ahova NEM való a suv.

A trópusi szélviharba nem való a magas építésű, csaknem függőleges oldalfalú suv, azt vitorlázásnak hívják abban az esetben. Szélvihar ellen egy lapos autó való.

A jeges kanyargós szerpentinre nem való a 2 tonnás vagy még nagyobb suv, mert nincs az a gumi, ami megtartsa, fordulni rosszul fordul, mert magas és nehéz. Olyan helyre kisebb autó való, például egy subaru legacy vagy egy 535xd. Meg elsőkerék meghajtás, az átlag amerikai úgyse boldogul a kézi váltóval meg a hátsókerékkel.

A homokba nem való a suv, mert nehéz. Oda könnyű autó, pl, egy buggy vagy egy eredeti jeep való.

A hátsókerekes mustang sem egy optimális autó, az kifejezetten muscle car, és rongyrázásra tervezték. Legalábbis az újakat, mert eredetileg egy kicsi, könnyű sportkocsinak alkotta meg Iaccocca.

Azon kívül, hogy a tömeg fölé magasodsz egy suv üléséből és ez neked jó, mire jó még a suv?

Lehetne pl. az a megoldás, hogy aki olyan helyre megy, az a rossz út kezdeténél bérel egy suvot, de amikor normálisan közlekedik, akkor nem suvval jár, mert városba rosszabb, mint a személyautó. Én pl. évekig nem megyek le olyan utakról, ahol megfelel a normális személykocsi is, biztos vagyok benne, hogy az amerikai suv tulajdonosok jelentős része sem jár állandóan terepen. Akkor meg mindek dől belőle az a rengeteg széndioxid?

• venember83

nagyúr

Tehat a varosokban ez van? Ertem.

Vagy hosszu tavra kell? Oda miert is nem jo a repulo? Itt meg jo volt. Itt is.
    Maradjunk annyiban, hogy szivesen el fogom olvasni a cikket, nem szeretnem tovabb orolni az amerikai offosok idegeit.

Kidus: Sajnalom, nem allt szandekomban felhuzni teged sem, de hatha igy konnyebben elalszol. :P

mod: ha meg nem irtam le elegszer, a Pony semmikepp sem merce, semmilyen szinten. Tildyn kivul pedig kb mindenki igy van ezzel.

philo: nem csunya, de legalabb draga lesz, ne gondold, hogy Logan aron fogjak arusitani...

• philoxenia

MODERÁTOR

Szerintem amit innen látunk, ott is van olyan terepjáró, ami húsz évet húz le városban és még sáros sem lesz. Nálunk legalább bármelyik városban találhatsz olyan utcát, ahol nem terepessel elakadhatsz eső után. :U
    Mod: ilyet szeretnék pl. de drága ez is nekem. :(

Aktív témák