Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Bedobom ide is, mert sűrgős: -> [link]
-
Mawyx
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, lehet, hogy ottani mértékkel ez nem luxus, de idehaza, azért nem ilyen egy átlagos környék Én inkább nem fotózom a szomszédságot, de fogalmazzunk úgy, hogy én innen nem látok se tavat, se szökőkutat, se füves pázsitot
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
bnss
veterán
Akkor nem, ha kutyával vagyok.
(#38060) CactuS: nézd meg mégegyszer, hátha. Ha akkor sem, akkor kérd meg a szomszédokat, hogy bontsák le a házukat, ássanak tavat, és méregzöld pázsitot is akarsz. Ja és el ne felejtsd mondani, hogy ez mindenkinek jó lesz.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Mawyx
őstag
Az én függönyömre gondoltam.
Bon3ss: amikor a kutyák elkezdik szaglászni, olyankor úgy néznek ki a macskák, mint az üvegmosó kefék
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Thrawn
félisten
válasz Borat7 #38069 üzenetére
Jó lenne ha befejeznéd az egysmileys hosszászólásokat!
bolondember: Azért bakker mert a szakmai részt is teleszemetelte vele... A modkerben már többször lett jelezve, de az illetékesek még nem jártak arra.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Mawyx
őstag
Hol látsz te itt kéket?
Bon3ss: akkor ott tartunk, hogy jobb nem összeengedni idegen macskát és kutyát
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem. örültök?
-
nagyúr
olyan hangja van ennek a szélnek itt a tizediken, hogy mindjárt összedől a ház
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
dragonfx
veterán
vazzeee elviszi a szél az erkályünket
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mawyx
őstag
Emilt kaptam magamtól Vajon hányezer embernek küldtek az én címemmel?
-
1010
őstag
a vihar kicsapta a netem, az áramom,
ienkor jó a 3g
-
RoyalFlush
őstag
nálunk ez történt az este
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
bnss
veterán
válasz RoyalFlush #38089 üzenetére
Nem sámli, arrafelé volt szél. Jelenleg Pécsett szélcsend, ha jól látom.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nike_
addikt
válasz RoyalFlush #38089 üzenetére
Ez Miskolc ugye? Nálunk is tegnap fújt de végülis semmi nem lett. Amúgy n Borsod megye délkeleti részén vagyok.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz VoDaFoNe #38092 üzenetére
Előző fényképeken nem látszott, hogy ennyire sokszínű a hajad
Ez még neked, pár napja igértem
RoyalFlush: Igaz, lasan kedvet kapok, és én is befestem. Aztán majd keresek valami új lakóhelyet ( Ahol tavak meg halak vannak ).
Bon3ss: Áh, miből gondolod?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
1010
őstag
na a netem visza jött
de a 3g csomagom és a sim kártyám is lemerült
-
erdey_a
addikt
Hosszabb távollétem után szomorúan vettem tudomásul a mai napon, hogy a Prohardver nélkülem is képes létezni
Vérboci
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest