Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
7
addikt
válasz bolondember #37100 üzenetére
Aham. Hogyne. Majd meglátjuk.
-
DarkByte
addikt
válasz Janoska26 #37098 üzenetére
Neked lehet hogy nem.. pont most vagy 666 napos, nem tudom figyelted-e
Mod: ha már itt tartunk, az elkövetkező órában 666 best of-ot fogok hallgatni.#37106: de jó neked, én még gürizhetek egy hétvégét javítóvizsgára.. igazából már neki is kellene kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
Hakudoshi
tag
Mekkora zsírság, hogy otthagytam a sulit, így végre van időm inni is. (Völgységi merlot)
Amúgy hétfő délután állásinterjúra megyek! (Preparatív szerves kémiai kutatólabor )
Drukkoljatok, b+! (asszem szükségem lesz rá...)
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
-
norbiphu
őstag
végeztem a vizsgaidőszakkal
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #37107 üzenetére
Yeah! Végre valamit eltaláltam
Örvendjetek velem, holnap pót szilveszteri buli lesz - céges. A lényeg ezúttal nem a pia és nem a kaja lesz, hanem remélhetőleg valami egészen más
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #37112 üzenetére
Tudtam, hogy ez lesz a tipp
Nem, a bömbi holnap otthon alszik, taxizom helyette, mert tervezem, hogy kortyolok némi gyógyszert, mely hasonlatos a gömbszörphöz, ámde nicsen meg a kellemetlen keserű utóíze - Tildy szerintem sejtheti miről beszélek
Szolidarizáljak és menjek el szerzetesnek? Ha becsúszik valami ( nem túl valószínű ) körmöm szakadtáig tiltakozni fogok a becsajozás ellen ( El ne felejtsem preparálni a körömágyamat - előbb szabadulok )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Hakudoshi #37114 üzenetére
Látszik, hogy ritkán jársz erre - Whaskes honosította a kifejezést a piros keresztes, gömbölyű üveges orvosságra
-
nagyúr
az élet egy szaros szendvics - minden nap egy harapás.
a tököm kivan már a mai nappal pláne.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz poffsoft #37088 üzenetére
"Mainapokon retardernek híjják a modern buccokba'..."
Nemnem, ez két külön dolog...a maiakon már nincs bubu, csak retarder. A cikk közepén a keretesben elmagyarázzák szépen. Vagy itt.
Jó volt mikor egyszer szlovákiai kiránduláson valami dimbesdombos helyen jöttünk lefelé, és a sofőr maga alá húzta a lábát, félkézzel tekergette a kormányt, és a kis pöcökkel a műszerfalon hol fékezett, hol engedte gyorsulni. Hosszú percekig csak kattogtatnia kellett a kis kart.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
válasz Hakudoshi #37119 üzenetére
Mint az mondandómból már kiderült, nem szeretem keserű utóíze miatt, ezért aztán ritkán is találkozom vele. Így bocsánatos bűnnek gondolom, hogy nem tudom igazán milyen szinű is a kereszt az üvegen
Piros is van benne, az biztos ( Hagyjuk most inkább a különböző újkori kókányolmány jellegű változatok címkéit - az originalra gondolok )
Mod.: látom már képet is mellékeltél róla - ez itt nem a reklám helye
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Az amerikai gengeszter jó film.
De: megszüntették a diákjegyet! Nem tudom, hogy máshol is ez van-e, vagy csak a miskolci moziban, de ez szerintem parasztság. 1090 forintot fizettem a jegyért.A jegykezelő annyit nem volt képes mondani, hogy jó szórakozást.
Mögöttem egy saccperkábé 150 kilós nő ült, mindenen röhögött és ficánkolt, a székem háttámlája folyamatosan mozgott...Lehet, hogy nem felfelé, hanem lefelé kéne vinni a jegyárakat és akkor többen mennének moziba?
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #37126 üzenetére
Nem te voltál tegnap sárga mezben bicózni? Lehet hogy Kephamos látott téged. Az Avason amúgy.
-
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Nem, az én bicóm még pihen.
Legjobb barátomnak van egy hasonló bringája mint az enyém, bár pár dologban eltér. Az alapgép ugyanaz a Mali Cobra, csak más alkatrészeket vettünk bele.De ő nem szokott sárga mezben bicózni és tegnap sem volt bringázni.
Btw, miskolci bringások, egyszer elmehetnénk valahova tekerni egyet.
Kedvenc köröm a belváros-tapolcai barlangfürdő, ahol megállunk és letolünk egy korsó sört minden alkalommal, az egészséges életmód jegyében.fokukac: volt bizony.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #37128 üzenetére
Gondolom megmaradt abból az időből, mikor még volt úttörőjegy mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi?
Juteszembe, azt álmodtam, hogy egy bulin, vagy rendezvényen, vagy eőadáson, vagy valami hasonlón beszélgettem egy lánnyal, aki természetesen a barátjával volt ott, és egész hosszú kis este volt(vagy nem is este?) és a végén valami olyasmi volt a konklúziója a csajnak, miközben az ölemben ült szemből(?) hogy őszerinte a nők 90%-a nagyon jól járna velem. Majd miután mondtam neki hogy ezt idősebbektől hallottam, jó lenne fiatalabbaktól is, akkor mondta hogy szerinte nagyon jó parti lennék, és aki nem így gondolja az hülye..aztán én ezen elcsodálkoztam, majd megkérdeztem, hogy nem gáz a barátja előtt, hogy itt ül az ölemben, és épp simogatom a fenekét? mire mondta, hogy ő azt komolyan gondolta amit mondott, de mostmár lassan készülődik, mert mennek ők is haza..ekkor szétnéztem, és láttam hogy az emberek nagy része szedelőzködik, és valóban megy el, majd a csaj is a barátjával kézenfogva elköszönt tőlem, én meg ottmaradtam, és mire elkezdtem agyalni hogy most akkor mivan? addigra pont felébredtem... Ki érti ezt..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Na megjöttem a fogrovostól.Szerencsére nem annyira rosz a helyzet mint gondoltam.
-
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #37132 üzenetére
Nyertél - de a tea nem játszik, mert sajna nem szeressem
Berúgni nem kívánok, a gyári kvótám négy - sörből. Ha többet iszom, jönnek az UFO-k, a világegyetem és az ő végtelensége ( kiselőadás szerény személyem által előadva, később világvége hangulattal, nagyjából apokalipszis most jelleggel ) - és bár állítólag mások jól szórakoznak ezen, én nem túlzottan rajongok a másnapi heveny kaccenjammerért
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #37100 üzenetére
Február 1-29. SZABADSÁG !
-
poffsoft
veterán
válasz Bubu79 #37133 üzenetére
Tuti recept: 5 cl Rum(tetszőlegesen helyettesíthető), mellé, külön (az asszonyoknak) egy nagy csésze earl gray, repce-mézzel, csepp lemon-nal.
Isteni finom!A nyereményemet megfelezzük, ha legközelebb találkozunk a teaházban , yo?
philoxenia: De xar neked!!! sajnállak.. De nem tetted hozzá, mint minden évben...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz philoxenia #37134 üzenetére
lesz időd offolni legalább
-
poffsoft
veterán
válasz philoxenia #37137 üzenetére
Éhes makkal? Jut eszembe, hol van a nagy makk-vadászunk vajon???
Bubu79: A katzen nem is olyan rossz szerntem (bár lehet a macskajajj-ra gondolsz???)
4 sör a limited? Akkor erősen edzened kellene, 3 X tájékán ez gyengus[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #37141 üzenetére
Ez egyszerű - szobabicaj, rajta egy generátor meg egy konzol a gépnek, aztán hajrá
poffsoft: katzen ( így, többesszámban ) van itthon kettő is. Ami nem hiányzik, hogy a fejemben jajongjanak
Gyengus, vagy nem gyengus, ez van - nem tervezem a limit emelését - nem gazdasági szemopontok miatt, hanem mert nem vagyok oda az alkoholért Időnként jólesik egy-egy sör, de ennyi
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz philoxenia #37141 üzenetére
Szobabicikligenerátoros laptop???
Bmeg,bubu, megelőztél, és szabtalanul jobbról
Bubu79: 2 cent HP, oszt jóvan. Ya, meg valami nagyon édes (pl szőlőcukor) pár pofával...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nekem általában alig van macskajaj-om,
általában addig szar, amíg ki nem józanodom
tegnap ez délután kettőre sikerült kb.------------
más. a tököm tele van a női kollegákkal, órák óta csak itt csacsognak, és nem mennek haza.... engem meg nem hagynak csinálni a dolgomat. soseleszekkész bazzeg.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
válasz philoxenia #37145 üzenetére
keserű kell igyatok Várda Keserűt, az nagyon fincsi tud ám lenni
-
nike_
addikt
válasz philoxenia #37134 üzenetére
Uhh, jó neked! Nekem a suliban csakis 1.-én lesz "szabi".
-
venember83
nagyúr
Lassan indukás, viszlát OT kedves népe, majd jövök febnruár elején szépen lebarnult pofával, persze csak a síszemüveg körül
Minden jót!
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest