Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Ramius
őstag
Szép napot!
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
rarri
senior tag
válasz RexpecT #37444 üzenetére
A tudósok kikisérletezték, hogy ha el akarod kerülni a másnaposságot, akkor lefekvés előtt egy powerade energiaitalt kell meginni/ nem koffeines, izotóniás ital/, bevenni hozzá egy fájdalomcsillapítót, és úgy feküdni le aludni. én még azt is tapasztaltam, hogy enni se árt előtte... Nekem teljesen bevált ez a módszer, csak én utána is ezt az italt iszom felkelés után a biztonság kedvéért .
Bash: Szia! Aranyos vagy..
yetike.
szarvaska:nekünk tilos kocogni.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz Ramius #37455 üzenetére
Most az érzékeny pontomra tapintottál./na nem úgy /Rendkívüli módon érdekel a genetika. Hogy mi az amit irányítani tudunk, megváltoztatni, és mi az amin ha beledöglünk se tudunk változtatni...
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
nagyúr
akkor neked csak fekve lehet, intenzív vízszintes mozgással??
---------------------
ui. én sosem vagoyk másnapos. nekem addig van bajom, amíg még aznapos vagyok, aza a 4-6-8 óra, ami a kijózanodáshoz szükséges... illetve azt sem nevezném bajnak, csak dolgozni nem lehet úgy.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
rarri
senior tag
válasz fokukac #37460 üzenetére
Főkukac, őszinte leszek. Tényleg az a legjobb torna számomra. Mindíg izomlázam van utána, és pont olyan helyeken, ahol szeretném /fenék, comb,néha has./ Egy maratonnál a vádlim is. De ez kevés ahhoz, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, mert enni is imádok. Amúgy most a mélyhűtőben figyel egy baileys, és egy gyümölcsvodka, úgyhogy jó estém lesz..
Bash: szerintem te komolyabb srác vagy, alkalmi ivó.[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Igényt tartanak a gépre, úgyhogy kicsit kiszállok. Pussz...
-
BlacKSouL
addikt
Dilemmám van. Nekem csak SATA I -es az alaplapom, de gyakorlatilag videodigitalizáláshoz megefelelő normális méretű vinyót normális áron majdhogynem már csak SATA II-ben kapni. A gépet tuti nem fogom, nem is akarom lecserélni, bővíteni nem tudom, mert eleve alaplapcsere kéne, az meg vinne procit, ramot, mindent, szóval egyszerűbb-e ha megveszem ugyanazon árért a nagyobb SII-s vinyót, amennyiért a kisebb S1-est venném, legfeljebb nem használja ki a gép a gyorsabb átvitelt, meg az NCQ-t? Vagy mit? Vagy hogy?
Régi Hi8-as ccsaládi felvételeinket akarjuk áttolni DVD-re, de a jelenlegi szabad 40GB tárhelyem nem nagyon elég a nyersanyag tárolásához. Még ha minden fölöslegest kiírok is, akkor sem marad 80GB-nál több szabad helyem a 12-as mostani vinyón. Viszont a mindennapokhoz nem szükséges ennél több, tehát az új vinyó csak és kizárólag addig kéne, vagy lenne igénybevéve, amíg a digitalizálások folynak. Utána meg csak állna úgy üresen.
Nemtom mi lenne a jó..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
ladybug
őstag
válasz FehérHolló #37389 üzenetére
Pontosan így vín. Csak színezőanyagot tesznek bele.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #37317 üzenetére
Hát ha megengeded, hogy kirakjam publikba, akkor magad is rájössz
Egyébként tőledLadybug : én is voltam ma suliba, kivételesen jól is éreztem magam. Épületautomatizálás
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
DarkByte
addikt
Bedobom ide is, hátha valakinek lenne majd kedve játszani, esetleg szerver ötlete volna:
OPH!enTTD#37467: SATA II-es vinyót nyugodtan használhatsz SATA I-es lappal ahogyan már mások is írták. Én is így használok egy Seagate 320GB-osat a mostani gépemben.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hát én minden vagyok de vékony nem
Képet meg nem láttunk rólad, így eldönteni sem lehet ki a helyesebb Bár ez amúgy sem léyneg, mert a szépség szubjektív.
Most olvastam vissza miről ment a duma:
futás, és egyéb ugribugri sportok valóban kizárva, teljesen.
AMit én csinálok, és nem vészes:
- súlyzós edzések
- szobabicikli és ellipticalEngem viszont rettenetesen zavar a mérete, fele ennyivel megbékélnék. Igaz nekem inkább 80E-85D.
Kedves Scream: ígérem, ha végre utolérem önmagam, megcsinálom.
Oké?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
Én láttalak, és hidd el, helyesebb vagy. És a mellméreted szerintem rendkívül szexi, és 68 kilósan ugyanakkora lenne mint az enyém, így most nagyobb. A hsz-edből tudom hány kg vagy, és olyan magas mint én. Az sem elhanyagolható, hogy sokkal okosabb vagy, és fiatalabb is. Most nem hízelegni akarok, de ez a tény. És biztos vagyok abban is, hogy tenni fogsz azért, hogy még szexisebben nézz ki, csak most esetleg más fontosabb az életedben, vagy csak lazítasz e téren most.
-
nagyúr
kezicsókolom, ez itt a mellgazdálkodás topic?
Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest