Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
tildy
nagyúr
Kukucs népek
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Lord Zero
addikt
válasz (Kolombusz) #38853 üzenetére
bocs, h ezt mondom, de elmondom, mi van.. az van (most jön, h mi van), h ez elvnek még hülyébb, mint szabálynak
még jó, h csak viccelünk, különben komolyan venném és revidiálnám amit a júzerról gondolok, aki ezt írta
: )))nem, mindegy
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #38862 üzenetére
Én ott a vénusz hotelben voltam, hugival. De az nem nyűgözött le.
Viszotn a fürdő tényleg pöpecYetike ha nem adnak kutyát, gyíkot, hanem omlós, illatos csirkemellet, akkor megyek.
Te fizetsz[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
7
addikt
Én meg azon gondolkodám, hogy a XVI. kerületben van ám egy jó kínai étterem, lehetne oda is szervezni talikat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #38868 üzenetére
Farkast nem főznek, csak kutyákat.....
-
7
addikt
válasz bolondember #38868 üzenetére
Dehogy, csak téged.
-
PazsitZ
addikt
Támadt egy kosza ötletem, hogy megnézem a retekklub által vetített Oroszlánszív cimű van-dame klasszikust .
De katasztrofális, mert a verekedős jeleneteket annyira kivagdosták, hogy 3-5 ütés-rugás után félholtan fekszik már az ellenfél.
Szinte komikus a dolog.
Azt ne mértem, hogy egyáltalán akkor miért adnak ilyen filmeketn mert így nincs sok értelme a dolognak.
A másik érdekes számomra, hogy van joguk teljesen szét és kivagdosni egy filmet?
De ugy tünik igen.- http://pazsitz.hu -
-
tildy
nagyúr
Akko rmenjünk oda.
Yetike mindenkit meghív, azt mondtaYtike: De de de . No jó, lehet rosszul emlékszem.
Nekem még lógsz egy sütivel. De azért szeretlek.Nem hazudok. Csak reménykedek
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
kileng a szófosás-o-meter
Same rules apply!
-
7
addikt
Nem mondtam és nem is írtam olyat.
@szerk: Lógok egy sütivel, mi? 250 km-en keresztül hurcoltam csak érted azt a két nyálcsorgató, pihe-puha, finom meggyest, utána meg még én vagyok a gonosz. Na szép. Neked kéne kompenzálnod engem... Főleg, hogy még a nevemet sem tudtad helyesen leírni egy hsz-en belül kétszer.@tbs: Nem mondtam, hogy fizetek, tildy füllentett. Nézd, már ki is verte az orra a monitort...
[ Szerkesztve ]
-
Lord Zero
addikt
válasz PazsitZ #38875 üzenetére
volt vmi olyasmi, h amennyiben megvették a vetítés jogát, azzal kvázi a fabrikálásra, kis kozmetikára és ilyesmi fércelésre is jogot formálhatnak
spielberg filmeket nem vágnak - még ezt is hallottam (rémlik)szerk.
ez utóbbit nyilván nem azért, mert szelektíve jófejek, hanem mert e feltételhez kötött a vetítés joga[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
Mr X
veterán
válasz bolondember #38888 üzenetére
Te sosem alszol?
-
nagyúr
szépjóreggelt, huszárok!
igen, én voltam az, akinek tegnap annyira jó éjszakája volt attól a kurva riasztótól, majd reggel attól, hogy a szomszéd elkezdett fúrni, kicsit álkmost voltam.
de ma lezártunk egy kurva projektet, amivel gyakorlatilag január első hete óta szoptam,
ennek örömére rituálisan hazajöttem fél 7-kor (mint korai időpont), 7-kor bedőltem az ágyamba, és mostanáig aludtam...szal szépjóreggelt, a buli csak most kezdődik el...!
mindjárt be is izzítom a gitárokat a szomszédok nagy-nagy örömére...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz Lord Zero #38846 üzenetére
nem volt itt semmi szodoma, csak evés-ivás (mértkkel),azátn mire belejöttünk volna, a társaság álmosan feloszlott.
azonkívül még szeksz, illetve bomlott erkölcsű nők senemvoltak, szóval szodomáról végképp nem beszélhetünk
illetve[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest