Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
N1
tag
válasz
Retro11
üzenetére
Váá. Ezt a dezsős poént kihagyhattad volna.

Én mit mondtam? Semmit se tudtam kinyögni.
Azt meséltem már, amikor egy saccra 110 kilós csaj feküdt reggel az ágyamban, semmire se emlékeztem, és nekiállt fellármázni az egész házat, hogy hol a bugyija
Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat. 
Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat.