- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
N1
tag
válasz
Retro11
üzenetére
Váá. Ezt a dezsős poént kihagyhattad volna.

Én mit mondtam? Semmit se tudtam kinyögni.
Azt meséltem már, amikor egy saccra 110 kilós csaj feküdt reggel az ágyamban, semmire se emlékeztem, és nekiállt fellármázni az egész házat, hogy hol a bugyija
Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat. 
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat.