Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem is lenne baj, csak az előző munkahelyemen is ez volt. Ott is a rossz beszerzés-logisztika-gyártás kommunikációs folyamat volt rossz, és az ebből eredő elkerülhetetlen hibák takarítgatása volt a dolgom. Nekem kellett volna másokat basztatni, akiket nem volt szabad basztatni, engem meg basztattak, hogy miért nem látszik az eredmény. Aztán látszott, egy darabig, akkor gyorsan változtattak, és megint szar lett.
Hát nekem kellett kezelni a hiánylistát, ha hiányzó tételek voltak, akkor megfelelő beszerzőtől kellett kérnem hogy rendeljen. A gyáraknak a hiány miatt veszteséges volt a gyártás, mert átmenetileg raktározni kellett a félkész árut. De kamiont csak hetente küldtek, tehát csak hetetne lehetett pótolni a hiányzó dolgokat. Aztán mikor nagyjából lecsökkent a lista, és már egész faszán ment minden, akkor kitalálták, hogy fölösleges hetente küldeni a szállítmányt, elég kéthetente is. Na mondanom se kell, hogy ha páratlan hét csütörtökön jelentkezett a hiány, akkor következő páratlan hét keddig b.szhattuk a pótlást. De még ez se lett volna gond, de nem mindig lehetett tudni, hogy mikor mennyi lesz a túltermelt mennyiség, amihez az eredetileg beküldött kellékanyag nem elég. És én már csak akkor tudtam meg hogy túltermelés volt adott rendelésen, mikor már a telephely jelezte nekem, hogy nem lesz elég kellékanyag, pedig a gyár ott volt mellettünk a raktárnál.
Tehát hogy érthető legyen: Ruhagyár angliai központtal(HQ, beszerzés, értékesítés), logisztikai raktár és szabászüzem Pesten, varrodák az ország különféle pontjain.
Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest