Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
REDeath
üzenetére
Nem tudom, de én inkább pont, hogy azt látom mostanában, a nyelvtani alapokat nagyon hanyagolják, legalábbis angolból

Vegyünk ilyen témát, vegyünk olyan témát, közben ja hát igen ez itt egyszerű jelen, az meg ott birtokos szerkezet...aztán a témáról még csak - csak el tudnak vmit beszélni, de ha egy mondatot önállóan össze kéne rakni...de már akkor is siralmas dolgok tudnak előjönni, ha valami nyelvtani kérdés kerül szóba (mikor is van ''s'' az ige után kérdéskor pl.). Tény, hogy nem egy nyelvtanzseni csoportra van rálátásom, de olyan kérdések merülnek fel helyenként, hogy keresgetnem kell az állam (külsősként látok rá a dologra). -
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
igen, olyan gagyi...
Én nem voltam angliában, és volt már, aki megkérdezte, h kinnvoltam-e, amikor az amerikai sráccal társalogtam... szal lehet fikázni a nyelvoktatást, de az, h 17-18 évesen cambridge felsőre jelentkezett egy osztályból 12 ember, és nem nyelvtagozatos osztály, szerintem nem nevezhető rossznak.
Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest