Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Face8814
üzenetére
Ha nem vennéd észre nekem válaszolt nem is neked. Viszont én meg a ződről írtam.
I_Am: Thanks your help. Igen ez az!
Ami pedig a két típusú beretvát illeti szerintem:
a.) hagyományos:
A mai napig még mindig ezzel lehet szerintem a legalaposabban a szőrszálakat gyilkolászni, de mindenki ismeri azt a szituációt, amikor reggel álmosan, borostásan nincs kedvünk pepecselni a borotvahabbal és a tükör előtt görnyedve szenvedni. Itt jön be a villanyborotva előnye.
b.) Villanyborotva:
Gyors, kényelmes, hab sem kell hozzá. Van belőle száraz és nedves is. Én szvsz a szárazat preferálom. Hátránya, hogy nem végez olyan alapos munkát. Ha villannyal tisztítom meg az arcom, akkor már gyakran aznap este érzem a szálak kikandikáló végüket, de legkésőbb is másnap reggel. Viszont ha a hagyományossal borotválkozok, akkor ez akár 2 nap is lehet.
Szeretném kiemelni, hogy ez szigorúan szvsz...
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest