Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Előbb az arckép rikveszt und písz topikra: ennyi elbaltázott élient még sosem láttam... Az összes leölt példány forog a sírjában.
Aztán meg ide, ni. Sört, ja, kortyolgatom, élvezem az ízeket. De csiccs még nem igazán, ez amolyan kellően felpörgött agyláz (megfelelő társaságban automatikusan bekapcsol nálam).
(Ja, ez pozitív duma volt.
)
S folytatva: azt hogy érted, hogy alapból nem jön ki belőled? Hogy nem szoktam így beszélni?
Mert erre van ám válaszom! Sokat csiszolt.
Én fejben, írásban élek, kifelé ebből alig tudok mutatni valamit. Ööö, tudod, pl. telefonban sem tudok kibontakozni.
Anno gondolkodtam azon, mi lenne, ha álmaim udvaroltattyának papírcetliket adnék át, s azon rímben udvarolnék.
Vagy little PDA in my hand, meg persze neki, és azon MSN-en csevegnénk, miközben egymás szemébe néznék. Úgy tutira menne.
De ha kiveszik az írnivalót a kezem alól, megbénulok, és csak befelé, a belső bolygómba társalgok. (Ott meg, sajna, egyedül én vagyok.)
Mod: áhh, tudtam, hogy elfelejtem a második szót. A vicces.
Hogy aszondom, mi is lenne az? Szöszke lelkem azt reméli, az írásom. No de érthetted úgy is, hogy én magam, az ismert szőrös archoz nem stimmel ez az írás.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)