Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
És mekkora bunkók tudnak lenni az alkalmazottak. Tegnap fel akartam váltatni 10k-t, de a amint nyújtottam a pénzt, a csaj rávágta hogy nem váltok fel, nem fogom megszopatni magam. Eleve nem köszönt, de hogy még így is beszélt, kicsit felidegesített. Levettem a polcról egy rágót, tejet, etc. (mert tudtam hogy úgyis kell) és közölte hogy így se tudja felváltani. Ekkor szóltam másnak (talán főnöke volt), hogy ugyan beszéljenek már a hülye pics@'val, hogy hogyan kell valakit kiszolgálni aki normálisan megy oda. Remélem azóta hetvenhétezerszer kirugták. Meg is fogadtam hogy többet nem megyek, mert amúgy is nevetséges, hogy egy 1,5 literes Sió rostot ~350 ft, ami máshol fele ennyibe kerül. Minden 2* annyiba kerül, vagy még többe.
No meg amúgy is köztudott hogy csak 20-as IQ alatt vesznek fel oda embereket, nem csoda hogy minden második nap új eladók vannak...
Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest