Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
És mekkora bunkók tudnak lenni az alkalmazottak. Tegnap fel akartam váltatni 10k-t, de a amint nyújtottam a pénzt, a csaj rávágta hogy nem váltok fel, nem fogom megszopatni magam. Eleve nem köszönt, de hogy még így is beszélt, kicsit felidegesített. Levettem a polcról egy rágót, tejet, etc. (mert tudtam hogy úgyis kell) és közölte hogy így se tudja felváltani. Ekkor szóltam másnak (talán főnöke volt), hogy ugyan beszéljenek már a hülye pics@'val, hogy hogyan kell valakit kiszolgálni aki normálisan megy oda. Remélem azóta hetvenhétezerszer kirugták. Meg is fogadtam hogy többet nem megyek, mert amúgy is nevetséges, hogy egy 1,5 literes Sió rostot ~350 ft, ami máshol fele ennyibe kerül. Minden 2* annyiba kerül, vagy még többe.
No meg amúgy is köztudott hogy csak 20-as IQ alatt vesznek fel oda embereket, nem csoda hogy minden második nap új eladók vannak...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest