Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy a betegség tette, de én fehérnek látom a hsz-ok hátterét!
Ez most direkt van vagy valami olvashatósági feature, vagy csak a Firefox nem csípi? -
-
Sianis
addikt
Ha napok óta úgy kelek, hogy fáj a hasam, és egész nap érezhető, az lehet attól, hogy kissé kivagyok készülve a sulitól, vagy csak rossz az étrendem?
-
-
Sianis
addikt
válasz parandroid #4139 üzenetére
Én nem szégyellem, hogy fiatalon sokat kellett menekülni...mert a focipálya...az hatalom volt! És mi meg akartunk rajta játszani...nos ez nem tetszett mindenkinek, így menekültönk...aztán szerencsére suli és lakhely csere, azóta nyugi.
-
Sianis
addikt
Szüleim 18 évesen házasodtak! Igen, akkor, és olyan fiatalon! És máig szerelmesek, jól megvannak, nyoma sincs anak, hogy valami komoly bajuk lenne egymással. Persze a szokásos vita megvan, de az is csak egy kommnikáció, nem veszekedés....szóval ez teljesen lutri! Ha tehetném, én is elvenném a barátnőm, mert tökéletesen és 3,5 év távlatból biztosan állítom, hogy nem válnánk el, teljes harmóniában vagyunk, és óriási szerelemben...
-
Sianis
addikt
Teljesen igazad van, a mai fiatal csajok között divat kurv@nak lenni...
13-14 éves csajok már keményen űzik a brét, és péntekenként hányásba fagyva fexenek a betonon...nem túlzok ezt látom!
Na meg a mostani divat? Férfiak rózsaszínben, és had ne soroljam....persze divat, meg én vagyok a majom mert elítélem....
És a csajokat érintő nemi erőszak? Apuci csodálkozik? 20 k-s cipő meg kiegészítők, úgy néz ki, mint egy 20 éves, derék, fenék kint, persze, hogy leteperik, kirabolják...stb stb...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja, hol hol lehet utánnakérdezni OKJ-s képesítésekre? Főleg az érdekelne, hogy pl egy ECDL vizsgával ki lehet-e váltani egy két minősítés nagy részét... -
Sianis
addikt
válasz VladimirR #4326 üzenetére
Hát igen...
ECDL 0 óra tanulást igényelt. Esetleg egyetemem végzett tantárgyakkal? Azok már csak vannak olyan szintűek nem? Még valami. Van erről egy jó magyar honlap? Ahol össze van foglalva az összes szak, árakkalm témakörökkel, óraszámokkkal, és képzési helyekkel? Sajnos Google nem dob semmilyen ilyen linket, de lehet, hogy csak én keresek rosszul... -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
válasz parandroid #4467 üzenetére
Tokajban ez úgy oldották meg, hogy állandó trafi van! Mész mész és ha nem mész gyorsan nem veszel észre semmit a városban, na de ha 50-től többel mész? Akkor villog, hogy LASSÍTS! LASSÍTS! és írja, hogy mennyivel mész. Kicsit ciki belegondolni, hogy hátad mögött milyen jót röhögnek azon, hogy bűntudatod teljes tudatában elkezdesz lassítani... na persze lehet menni 120-al is..bár ha beáll egy valódi trafi, akkor biztos, nem lenne olyan vices...
-
Sianis
addikt
válasz parandroid #4470 üzenetére
Ezért mondom, hogy ott a ciki, hogy kiáll avalódi yard is, és miközben valaki szivatja a mérő műszert, a yard meg az ő zsebét, meg vérét szívja Így legalább van egy kis help, hogyha nem nézed az órát, akkor is tudod, hogy tilosban nyomulsz....
-
Sianis
addikt
Hozzánk is jön a Mikulás, este 18:00-kor hoz nekem egy Fizika ZH-t, hogy kitölthessem
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa