Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sianis
addikt
4 évesen nem tudtam azt, hogy mi a kocsma, csak azt tudtam, hogy olyankor lehet zargatni a szüleim, hogyha már nyitva az ajtaja.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...
Szerintem mindenkinek vannak ilyen emlékei kiskorából, amikor szülei számára érthetetlen dolgokat, de vicceseket, és mai napig emlegetett dolgokat tartalmaz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...