Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sianis
addikt
4 évesen nem tudtam azt, hogy mi a kocsma, csak azt tudtam, hogy olyankor lehet zargatni a szüleim, hogyha már nyitva az ajtaja.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...
Szerintem mindenkinek vannak ilyen emlékei kiskorából, amikor szülei számára érthetetlen dolgokat, de vicceseket, és mai napig emlegetett dolgokat tartalmaz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...