Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
AZért írtam , hogy lopták, mert .. felhúztam magam az indexes cikken
''Az Opera abban is hasonlít ez utóbbi riválisára, hogy gyorsan betölti a weboldalakat, személyre szabható a kinézete, blokkolja az előugró ablakokat, és vannak benne böngészőlapok (tabok), az Operában elérhető kifinomult beállításokat azonban a Firefoxnál csak különféle extrák letöltésével tudtam elérni.''.
Nem az opera hasonílt ugyanis az ff-re a leírt dolgokban, hanem fordítva....
Egyébként is , neszójjjábe.
(És igen, az operával szemben elfogult vagyok. Szinte mióta neten létezem, csak azt használom.. Ennek pedig a gyökerei kb 1998-1999-ba nyúlnak vissza. (3.52-essel kezdtem tán
) ) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Írod, hogy Te sem, én sem szeretem az alapokat nélkülöző véleménnyílvánítást, igyekszem nem is így cselekedni.
De azt Te is beláthatod, hogy az MS számára apró dolgokkal tehetné kellemesebbé a vindovse használatát, de nem teszi meg! Bennem ilyenkor megy fel a pumpa, amikor 2005-ben kiadnak egy olyan ficsört, ami már 2001, vagy előtte is ismert volt ...
Leírtam már hasonló jellegű véleményemet a Longhorn topickban is, ahol az XP felületkezelése ellen lázadoztam, mert szerintem nulla, ahogy alapból kinéz, és a további lehetőségek is rém gyatrák.
szerk: 97-ben, 96-ban, 95-ben szebb volt a Linux, mint a windows most 2006-ban!!!!
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Én meg arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne öntsük ki a fürdővízzel a gyereket is. Az értelmetlen fikázás tényleg divatba jött, de divat lett az értelmetlen fikázásra válaszoló ellenfikázás is. Ha ebből az jön ki, hogy végülis mindegy, a MS olyan, amilyen, de elvagyunk, az nem jó. Mert igenis veszélyes az MS gyakorlata, csak éppen nem olyan egyszerű módon, ahogyan azt sok MS fikázó szeretné látni.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)