Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kárbelejlentőn nincs fénykép, és a biztosítótól kapott értesítőkön sincs. Őszintén megmondom, hogy erre már nem emlékszem. Rendőrt nem hívtunk, személyi sérülés nem történt, a balesetet elismerték, nem készült fénykép. A Twingo akkor sem biztonságos (az Astra, a régi Swift sem). Tény, hgy szerencsésen jöttem ki az esetből. Volt már pár balesetem, amikor meghallottam azt a leírhatatlan hangot, és bevertem a tetőbe a fejem (kb 20 cm-re felettem), biztos voltam benne, hogy totálra tört az autóm eleje. Ekkor már láttam, hogy a másik autó széttört. Kiszálltam és meglepődtem, szinte alig lett baja.
Ezeknél már csak azok az esetek voltak durvábbak, amikor egy nyerges sodort el egy személyautót. Rádudáltak, ha nem tették volna, észre sem veszi. Ripitsára törte a 38 tonnás ''dög'' a kis ''matchbox''-ot.
Smart-ot nem vennék (arányaiban iszonyú drága), se régebbi Mercedes-t (újat sem). A Cooper nekem is tetszik, de az is irreálisan drága. Ennyi pénzből inkább 3db Mitsu 2.0 diesel Galant-ot.
Aktív témák
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest