Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Integra
titán
első vezetésem?
imádtam, ki sem lehetett szedni az autóból
apám ölében ültem (mert a pedálokat sem értem el) a trabiban és a szüleinél a faluban gurultam be a kertbe lejtönek lefelé..
az a baj veled, hogy iszonyatosan szkeptikus vagy pesszimista és minden para és jaaaj etc..
egyszer nem olvastam még olyat hogy tök jó volt picit aggódtam de összességében nagyon élveztem, meg alig várom már hogy újra menjek, mindenhol csak remélem, meg csak nehogy és így tovább.
ez így nem jó hozzá állás ha hiszed ha nem
szedd össze magad és igyekezz optimista lenni és ne azt mondd már hogy csak megcsinálom, hanem igenis megcsinálom és még szép hogy megcsinálom.
máskülönben neked egy nyugodt perced nem lesz soha az autóban az hót ziher!
szóval fel a fejjel!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest