Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Integra
titán
első vezetésem?
imádtam, ki sem lehetett szedni az autóból
apám ölében ültem (mert a pedálokat sem értem el) a trabiban és a szüleinél a faluban gurultam be a kertbe lejtönek lefelé..
az a baj veled, hogy iszonyatosan szkeptikus vagy pesszimista és minden para és jaaaj etc..
egyszer nem olvastam még olyat hogy tök jó volt picit aggódtam de összességében nagyon élveztem, meg alig várom már hogy újra menjek, mindenhol csak remélem, meg csak nehogy és így tovább.
ez így nem jó hozzá állás ha hiszed ha nem
szedd össze magad és igyekezz optimista lenni és ne azt mondd már hogy csak megcsinálom, hanem igenis megcsinálom és még szép hogy megcsinálom.
máskülönben neked egy nyugodt perced nem lesz soha az autóban az hót ziher!
szóval fel a fejjel!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Asztrofotózás
- Apple asztali gépek
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest