- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nos első vezetésemen kiszálltam a kocsiból és remegtem mint a kocsonya. Rögtön utána szálltam be vitorlába, amit kicsit én vezethettem, na onnét viszotn vigyorexgáz

Na jó, de én 20 évesen próbáltam ki először, mitn írtam már, nem voltak lóvésak a szüleim, hogy kocsink legyen. (Fater kb 4 éve vett először kocsit)
Egyébként alig várom már a pénteket
Ez szvsz csak egészséges félsz, mert tudod én nem vagyok oylan ember , akinek olyan túl sok önbizalma lenne, sőőőőt.
Egyébként modnja így az oktató, na akkor most megyünk haza, kössem be az övet? Mondom, nem ezt nem mondja komolyan.
De biza, komolyan mondja.Azt mondja tán félek magamtól+ tőle? Na több sem kellett nekem, modntam, hogy na jöjjünk
(Még a végén nyámnyilának hisz...) egyébkétn élveztem, de rettenetesen pörgött az agyam, mostanra kicsit be is fájdult.Annyi mindenre kell figyelni, nem is gondoltam volna
Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs