Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
Hm. tanulságos olvasmány (neked meg jó a memóriád
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
Nos , hoyg miért is nem akar férfi gyereket, családot? ÉS hogy cserébe képes-e lemondani a nő is erről? Hát nehéz dolog. A fura, hogy a 2.nál párom nem ellenkezett volna, ha marad , de én korainak tartottam a dolgot, ezért... Na mindegy , páran ismeritek a történetet. Most már nem szeretne direkt, ha véletlen összejön akkor az van, de nem tervez... Ahogy feleségül sem akar venni.
Az iylen dolgokra -tekintettel rá -nem szeretnék ennél részletesebben kitérni, midnenesetre milliónyi oka lehet, hogy miért nem akarnak a férfiak gyereket, és ez valahol érthető is. Sajnos én is beleesek abba a hibába, hogy állandóan rágom a fülét (mert olyan jó mondogatni) , hogy vegyen engem feleségül stb, de lehet ezzel csak az ellenkezőjét érem el. Na mindegy. Megint többet beszéltem a kelleténél.
Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jogász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- World of Tanks - MMO
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.