- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ok, mbit téma jegelve.
Retikül téma:
Direkt rákerestem most guglival a képkereső részben, hogy egyről beszélünk-e, ez pl. retikül:
Bővebben: link
Ami mostanában a nők hordanak, az a vállra akasztható szövetszatyor, lényegében nem sokban különbözik a retikültől, és merem állítani, hogy a metrón több ilyet látni, mint hátitáskás nőt, úgyhogy nem mondanám, hogy ez nem egy átlagos dolog a nők körében és szvsz nőiesebb is, mint a hátizsák.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Most megint harag lesz, de megkérdem: neked eperhét van, vagy csak mbit hipnotizált? Tisztára mint a sztár vórszban, átáltál a sötét oldalra.
Nem értem, megint hogy jövök én a képbe? 3 napja nem szóltam se hozzád, se mbithez. Azaz mégis, mert engem emelsz ki mindig, hogy offolok. A drágalátos lifteres tocsikotokban is én voltam az első a konstruktívan szólt hozzá. Még kapcsolási rajzot is adtam.
Csak azt nem tudom, mia faxnak magyarázkodom neked.
Ezt melyik hsz.-ben mondtam neked: ''mocsok drogos'' ??? De olyat mutass, ahol ezt neked címzem, mert elhangzot ilyen, úgy általában.
De tudod mit? Nem érdekel... már mondtam, hogy písz, meg nem úgy értettem, meg ilyenek, de ha ez nem elég, akkor sry. Sajnos a bocsipuszihoz messze vagy
Ne én legyek már minden rossz megtestesítője OK?
szerk: A retikülös háborúhoz annyit, hogy én meg az anyáskodó nőket nem szeretem... vajon miért mondom ezt???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)