Hirdetés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #3802 üzenetére
Már megint keresed a fogást?
Rád küldjek egy amerikai combat kígyót? El tudom intézni...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
válasz tiv83us #3804 üzenetére
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz tiv83us #3804 üzenetére
Az első kérdésed az,amit csakis kizárólag szubjektíve lehet megítélni,mert tegyük fel:ha pölö velem egy napon született egy néger srác itt MO.-n,aki magyar néptáncra jár,magyar dalokat énekel,anyanyelvi szinten nyomja a magyart,én meg ezekből csak az anyanyelvi szintű magyart vágom,akkor melyikünk a magyar,vagy mi alapján nevezünk valakit annak,ami?Kinézetre a srác nem lehet magyar ,de ha mégis olyan hobbija,érdeklődési köre stb lenne neki,akkor inkább lehetne őt magyarnak tekinteni,mint engem?Vagy valakit az ősei ,felmenői miatt neveznek magyarnak,vagy csak a nyelvhasználat miatt?
Ki a faX tuggya ezeket ,vaze?"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
erdeya
senior tag
válasz tiv83us #3806 üzenetére
De lehet hogy csak nem régen érkezett az államokba és még csak ismerkedik a nyelvvel.
Azt gondolom, hogy a megállításához metakomunikációt kell alkalmazni, stop táblát, kézjeleket. Esteleg rá kell kiáltani, hogy kezeket fel
Amúgy az eredeti amerikai dolgokat úgy lehet felismerni, hogy van rajtuk egy cimke MADE IN TAIWAN felirattal
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tiv83us
veterán
válasz SPDeluxe1.0 #3807 üzenetére
En megitelesem szerint baromira nem szamit a kinezet ebbol a szempontbol.
Ha Magyarorszagon szuletett /mar kapasbol magyar, mivel magyar allampolgar/, Mo.-n el es magyarul beszel akkor nem lehet szerencsetlen afrikai.
Miert ne lehetne magyar. Egyikotok sem ''magyarabb'' a masiknal, ez nem ugy muxik szerintem. Ennyire nem kell szuklatokorunek lenni, itt meg aztan van kina-afrikai-koreai-feher-lila-zold minden, de ha egyszer az adott orszagban szuletik, no fel es ott el akkor mindenkepp annak az orszagnak az allampolgar es az adott orszag a nemzete.
En ezt igy fogom fel.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
erdeya
senior tag
válasz tiv83us #3812 üzenetére
És egy angolul jól beszélő kígyót akkor miért nem lehet kikötözni? Elkezd jajveszékelni?
A kígyó származását illetően pedig továbbra sem vagyok meggyőzve. Mert ugye honnan tudjuk, hogy kazahsztánban született? Van a kígyónak útlevele, agy személyije? Gondolom abban benne van az ilyesmi.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tiv83us
veterán
Kimondta, hogy nemlehet? /Maximum aszongya, hogy ''Ouch'', meg ''Leave me alone, asshole!''...stb./
Hogy lenne utlevele mikor szamuztek?! Egyebkent van a vak embereknek az a felulet amit a kezukkel olvasnak, ilyen kis pontokbol all amik kidudorodnak egy bizonyos feluleten es ugy ''olvasnak''. Ilyet lehet kesziteni egy suket-nema-vak kigyonak is es evvel a modszerrel kilehet kerdezni, hogy mi a palya.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
jeges
senior tag
válasz Grafiqs #3816 üzenetére
''braille''
Bővebben: link
mod: nem kötözködésből...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz ngabor2 #3818 üzenetére
Miért? Te aláírtad az útleveled? Vagy van benne ujjlenyomat????
Fényképet egy kígyóról is lehet csinálni, oszt jónapot kívánok.
Egyszerűen kell legyen valami módja, hogy az ember szót értsen egy kígyóval és megállapíthassa a származását.
-
erdeya
senior tag
válasz ngabor2 #3822 üzenetére
Na jó, de ott tartunk, hogy kazah kígyónk van. Ott nem hiszem hogy kell az ujjlenyomat. Az igénylőlapot pedig törvényes képviselő is aláírhatja.
Vicc szekció: Talán egy pucér nőt kellene a kígyó útjába állítani. Mert ha én például látok egyet (ti. meztelen nőt), akkor az én kígyóm áll.
Így tehát sikeresen megállítottuk a kígyót.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Esmein
nagyúr
Szerintem ezeket a kígyókat is ugyanúgy, mint a többi egyszerű fajt meg lehet állítani baltával. Megmutatod neki, közben mondod, hogy ''Állj, vagy beléd állítom.'' És mivel nem áll meg....
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Vagy hátha ő ért hozzá :
Bővebben: link"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz T. Almeida #3828 üzenetére
''Vajon ideges lesz a krokodil, ha beledugom a hüvelykujjam a segglyukába?...''
Nem nézel southparkot ?
Egyébként tiszta lökött. Krokibuzi Lát egy krokit, megy és ráugrik. Meg ilyen gyökérségeket csinál.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tiv83us
veterán
válasz T. Almeida #3828 üzenetére
Pedig eleg hires csoka
ui:Jaja, 10meteres krokodilokra ugral, aztan koltoi szavakkal elszonokolja az allat szepsegeit plusz osszes tulajdonsagat.
[Szerkesztve]Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Bash kergeti a kigyot
==>Always Outnumbered, Never Outgunned
-
TéKrys
senior tag
Barátnőméknél az osztályban van egy olyan ''nemhivatalos'' verseny, ahol kereseik az osztály legszőkébb tanulóját. Jelenleg egy olyan csaj vezet aki miután kihívták a táblához hogy a matekfeladatnál a megoldást ÍRJA ALÁ felírta a nevét.
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
mayerlaci
senior tag
Vagy Dr. Brady Barr nekem ő a kedvencem nem tudom ismered e a Nati***l Geogra***c-en szokott lenni krokodilokat meg kigyokat fog meg.
Ja és Bashrobáld meg a nyakánál megfogni mert akkor nem tud marni.Vagy vegyél olyan pálcát amivel le lehet fogni a fejét és utána egy zsákba dobd bele.
Ezt is Dr. Brady Barr-től láttam. -
mayerlaci
senior tag
Hát nem tudom hány orakor volt?
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Na hazamerészkedek, remélem nem hívnak vissza a portáról. Otthonról folytatom, tehát vérboci csak 1 órára búcsúzik.
Ezt a közleményt az aggódók miatt írtam beSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
jeges
senior tag
ez nagyon készen van...
egy fokkal jobb is lehetett volna a topik címe, ha az van a végén, h ''de miért???'' -
TéKrys
senior tag
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest