Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Mi itt ez a nagy pangás?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MarKoo
addikt
Esmein! te nemes egyszerűséggel kész vagy. Kár, hogy nem tudsz MSN-re jönni. Láttam egy hozzászólásod a farkastörvényekkel kapcsolatban...
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Esmein
nagyúr
válasz mayerlaci #3844 üzenetére
Ez volt az, szombaton adták. kicsit kihagy az agyam.
Kígyólesen
Léteznek kígyók, melyeknek nincsen szükségük méregre, ha ölni akarnak: ok eros izmaikat használják prédáik megfojtására, még akkor is, ha hatalmas emlosökrol van szó. Az óriáskígyók szakértoje, Dr. Jesus Rivas fejébe veszi, hogy Venezuelában, Afrikában és Ausztráliában, saját élohelyükön lesi meg kedvenceit élelemszerzés közben.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Arhquis
aktív tag
Valaki dobjon már meg egy Kani loaderrel WoW-hoz, ha tud.
Írjon e-mailt pls.
arhquis@gmail.com
asszem ez ez nem illegal... -
Loretto
veterán
Multkor pont láttam vmi kígyos filmet animal planeten. Épp a rejtekhelyen filmeztek az a tudósok, amikor hirt kaptak h egy kertben leütöttek egy ugyanolyant mint amit figyelnek. Pedig ez vmi emberevő fajta volt (recés piton talán, ami ugye szoryt).
Szómiszó kimentek látták az agyonütött állatot, de volt egy ksi fura benne: egy vaddisznot volt a gyomrában.Gondoltam ezért nem tudott elsiklani a lapátok előlSoirée...
-
ngabor2
nagyúr
Szép jóreggelt!
Mi történt? Ma mindenki elaludt?
Megérkezett már az eső nyugaton? -
Bash
addikt
válasz ngabor2 #3863 üzenetére
Bővebben: link
De TexT-BoY-tól is kapja rendesen: Bővebben: link.http://bashtravel.com/
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Istenem ezek a cigányok
Tegnap is akkora lármát vertek itt Taktaszadán, hogy csak na...
Már készitettem a légpuskát. -
erdeya
senior tag
Szervusztok...
Mostanában elég gyengus az éjszakai felhozatal. Azelőtt reggelente 100 meg 100 hozzászólást kellett visszaolvanom. Persze ezt nem panaszképpen mondom.
Olvastátok az indexen a Mávos cikket? A képeket érdemes megnézni. Már annak aki szereti a vonatokat. Ráadásul töb képen is szerepel Balatonszemes. Kedvenc helyem a Balaton partján. Sok éve járok oda és az idén is megyek.
Jó hogy eszembe jut, éppen emiatt júli 12-18-ig nélkülöznötök kell.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3866 üzenetére
Vigyázz, mit mondassz, mert jönnek a kisebbségvédők, és jól megvernek, mert meg merted szólni a szegény ártatlan kisebbséget... Mert ugyebár ''mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek''...
-
Necrolyte
tag
Na, nem kell bántani a cigányokat, rendes kis izék azok, csak ne lennének néha olyan büdösek, meg lopósak, meg éppen mocskosszájúak, hangosak, idegesítőek, részegesek, drogosok... (szerintem)
To die, to sleep...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz ngabor2 #3868 üzenetére
Jah.
Nekem semmi bajom velük, csak azokkal akik nem dolgoznak, segélyen élnek, és az összeset elisszák, elcigizik...
Amúgy másra terelve a szót:
miért van az, hogy az emberek mindig a másik ,,fölött'' akarnak lenni? Miért nem fogadják el, hogy a másiknak bejött az élet, nekik pedig nem? Ez régi barátságokat képes tönkretenni. -
Necrolyte
tag
-
ngabor2
nagyúr
Értelmes topikcím...Okosok, ugyesek ide segiteni. Bővebben: link Javasoltam neki egy másik címet. Kicsit hosszabbra akartam Esmein kedvéért, de inább nem írtam a végére, hogy ...házilag, de hogyan????
-
jeges
senior tag
válasz (Kolombusz) #3872 üzenetére
a ''barát '' fogalmilag tartalmazza, h elfogadom olyannak, amilyen és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
szerintem -
Necrolyte
tag
válasz (Kolombusz) #3876 üzenetére
Te célozgatsz. De jó, hogy nem ismerjük egymást (NEM SÉRTÉSNEK SZÁNOM!).
To die, to sleep...
-
jeges
senior tag
válasz (Kolombusz) #3881 üzenetére
ha fogalmailag helyesen tudom értelmezni a ''barát'' kifejezést, akkor azt is meg tudom mondani, h ki tartozik bele a körbe és ki nem. enne kmegfelelően tudok viszonyulni az illetőhöz.
-
Necrolyte
tag
válasz (Kolombusz) #3882 üzenetére
Ejnye, bejnye, csak nem fenyegetőzünk, csúnya bácsi!
To die, to sleep...
-
Necrolyte
tag
válasz (Kolombusz) #3887 üzenetére
Na, ez azért nem réges régen, egy messzi messzi galaxisban történt, tehát inkább ne anekdotázgass!
To die, to sleep...
-
erdeya
senior tag
válasz (Kolombusz) #3888 üzenetére
Kolombusz kolléga! Sok lesz a 3 post egy perc alatt nem gondolod?
Unod már a tag létet?Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Necrolyte
tag
válasz (Kolombusz) #3888 üzenetére
Ahogy egy ismerősömet idézhetem: ''Tanulj, tanulj, tanulj!''. Nos, te már ezt is megtapasztalhattad?
To die, to sleep...
-
Necrolyte
tag
válasz SPDeluxe1.0 #3893 üzenetére
1. Ki az az Uljanov?
2. Miért azonosítasz te engem mindenkivel?
3. Te ki vagy?To die, to sleep...
-
erdeya
senior tag
válasz Necrolyte #3892 üzenetére
Nem hiszem...
20 perc alatt 20 hozzászólást nyomtatok. Nem ritkán kettesével. Ez nem tetszik.
Lehet egy poston belül több embernek írni, illetve a MOD funkció alkalmazása is javallt.
Mindenesetre azt már tudjuk, hogy nagyon fiatal vagy, mert nem tudod ki volt hatodik Uljanov
Azaz V.I. Uljanov. Közismertebb nevén Vlagyimir Iljics Uljanov -->Lenin
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Necrolyte
tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest